کد خبر: 28531
http://www.payamemellat.ir/?p=28531
به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» جلسه رسمی و علنی شورای شهر زنجان با دستور جلسه انتخاب هیئت رئیسه شورا برگزار شد.منصور مرادلو در این جلسه با اشاره به اختلاف نظر در جلسات قبل در خصوص انتخاب هیئت رییسه شورای شهر گفت: همیشه باب گفت و گو و تفاهم باز است و دنبال این هستیم مشکلات مردم را حل کنیم حتی با وجود اختلاف نظر دنبال همدلی و وفاق هستیم .
اسامی نامزدهای هیئت رییسه شورا بدین شهر شرح است: کاندیدای ریاست شورای شهر مجید ناصحی مقدم.کاندیدای نائب رئیس شورا محمد کاظم مجتهدی.کاندیدای منشی اول سعید نجفی.کاندیدای منشی دوم مهدی طالب .که مجید ناصحی مقدم با نه رای قاطع رییس شورای شهر شد.و حجت الاسلام کاظم مجتهدی هم با نه رای به عنوان نائب رییس شورای شهر انتخاب شد.سعید نجفی نیز با هفت رای منشی اول و مهدی طالب نیز با نه رای به عنوان منشی دوم شورای شهر انتخاب شدند.
کد خبر: 28519
http://www.payamemellat.ir/?p=28519
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» محسن افشارچی استاندار زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: زنجان در عزاداری شخصیتی مستقل دارد و در هیچ شهر کشور این را نمی بینیم که مردم در عین حال که در مساجد و هیئت ها مستقلا عزداداری می کنند در دسته حسینیه و زینبیه و فاطمیون در کنار هم و سیل وار حرکت می کنند این یک ثروت معنوی است که باید آن را حفظ کنیم .
افشارچی با تبریک روز خبرنگار گفت: قدردان خبرنگاران هستیم که با مشکلات ریز و درشتی که کشور دارد آگاهانه و باعلم سعی در ایجاد امید و نشاط در جامعه می کنند ضمن اینکه نقدها را منصفانه منتشر می کنند.
وی با بااشاره به وصیت امیرالمومنین به فرزندانش گفت: زبان و قلم هم می تواند در راه جهاد مورد استفاده قرار بگیرد بنابراین هر کلمه ای که می نویسید میتواند ابزاری برای ارتقاء روحی شما در مسیر مثبت باشد.
محسن افشارچی در خصوص انتخاب مدیران نیز گفت: عوض شدن دولت مبنای انتخاب مدیران نبود. برخی از مدیران عوض شدند با توجه به اینکه جایگاه ها، جایگاه هایی بود که برمبنای حرکت فرهنگی کشور باید عوض می شد . از اول هم گفتیم دولت عوض شده مختار که خروج نکرده ، مدیران قبلی هم داشته های نظام هستند و برای انتخاب مدیران تحت هیچ فشاری نبوده و نیستم .
استاندار زنجان با بیان اینکه پارامترهای مختلفی در ابقای یک مدیر دخیل هست از جمله توانمندی و اینکه آیا جایگزین بهتری داریم یا خیر؟ و وجود پروژه هایی که بهتر ایت امتداد حرمت همان مدیر باشد و غیره که همه اینها در انتخاب و ابقای یک مدیر دخیل هست.
وی در خصوص خبر اخیر حذف مجردها از لیست متقاضیان مسکن ملی نیز گفت: براساس اولویت ها اختصاص زمین و خانه با متاهل ها است و در صورت تامین زمین و مسکن متاهیلن مجردها هم در اولویت قرار خواهند گرفت و اینگونه نیست که مجردها حذف شده باشند.
محسن افشارچی در مورد فعالیت نانوایی ها نیز گفت: تنها کاری که تاکنون انجام داده ایم نصب یک دستگاه پوز متفاوت در نانوایی ها بوده است به اضافه اینکه به ازاء هر نانی که فروخته می شود ۱۵درصد ازمحل یارانه ها به نانوا داده می شود . آنچیزی که باعث سخت شدن شرایط شد این بود که قیمت آرد صنف و صنعت با قیمت آرد خبازی ها تفاوت زیادی پیدا کرد که به راحتی آرد ارزان ممکن بود در صنف و صنعت عرضه شود که در بازه ای باعث کاهش آرد در نانواهایی شد که تدبیر ما این بود که حدود ۷۲ نانوایی را دو شیفته کردیم و در روزهای عادی بازرسی ما فعال هست.
استاندار زنجان در خصوص افزایش سرانه پارک ها و مکان خای تفریحی در زنجان نیز گفت:در حال حاضر پارک ملت و پارک ارم و گلستان در زنجان داریم و در حال حل مشکل گاوازنگ هستیم که تا چند وقت دیگر طرح ان به شهرداری تحویل داده می شود . تا چند وقت آینده نیز پارک هاشمی نزاد در داخل شهر و منطقه بیسیم اماده خواهد شد که در اینده نزدیک تحولی را دراین خصوص در شهر شاهد خواهیم بود .
افشارچی با اشاره به سال تولید؛دانش بنیان؛اشتغال آفرین نیز گفت: ما اصالت را به تولید می دهیم نه اشتغال. از کنار تولید اشتغال ایجاد می شود و این تولید است که اشتغال آفرین است و آنچه که ما به آن فکر می کنیم این است که اول زیر ساخت های تولید را در استان ایجاد کنیم .
کد خبر: 28513
http://www.payamemellat.ir/?p=28513
به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت»رحیم سروری، معاون وزیر بهداشت و رئیس انستیتو پاستور ایران، در گفت و گوی خبری اظهار کرد: در بهمن ماه سال ۹۸ که کرونا در کشور شروع شد بیشترین سویههایی که موجب مرگ و میر شد سویه دلتا بود که فوق العاده کشنده بود که مرگ و میرها در این سویه به عدد سه رقمی رسید.
وی به سویه امیکرون اشاره کرد و گفت: به دلیل تغییرات جهشی که در این سویه اتفاق افتاده و به سویههای BA1 تا BA4 رسیدیم بعد از آن به سویه BA5 رسیدیم که بسیار مسری بوده و به سرعت منتقل می شود و یک فرد آلوده میتواند ۱۸ نفر را درگیر کند زیرا سیستم ایمنی بدن در مقابل BA5 ضعیفتر عمل میکند و ریه را بیشتر درگیر میکند و با انجام واکسیناسیون ایمنی کامل در بدن ایجاد شده و مرگ و میر به شدت پایین می آید.
سروری تصریح کرد: با توجه به ایام کرونا و عزاداری اباعبدالله الحسین مه شاهد تجمعات مردم در تکیه و مساجد هستیم لازم است تهویه مکانهای سر بسته مناسب باشد، در فضاهای سربسته حتما از ماسک استفاده شود و تاکید میشود که مردم واکسیناسیون خود را تکمیل کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۰ درصد از مردم واکسن مرحله اول و دوم خود را دریافت نکردهاند و برای اینکه چرخه انتقال این ویروس قطع شود توصیه میشود این افراد برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
معاون وزیر بهداشت و رئیس انستیتو پاستور ایران، با توجه به شایعات عوارض واکسن بیان کرد: مردم نباید به این شایعات توجه کنند زیرا به هیچ عنوان درست نیست و همچنین هیچ واکسن تاریخ گذشتهای در کشور وجود ندارد و وزارت بهداشت هیچ زمان از واکسنهای بلااستفاده غیر موثر در چرخه تزریق استفاده نمیکند.
وی ابراز کرد: کسانی که شش ماه از تزریق واکسن آنها گذشته به دلیل پایین آمدن سیستم ایمنی بدن در مقابل سویه های جدید ضروری است به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسن یادآورخود را دریافت کنند.
سروری با بیان اینکه در حال حاضر به پیک هفتم کرونا نرسیدهایم و احتمالا در اوایل شهریور به این پیک خواهیم رسید تصریح کرد: به دلیل نزدیک شدن به پاییز و شروع مدارس با توجه به افزایش آنفولانزا و دیگر بیماریهای ویروسی شایع این فصل با توجه به اینکه هنوز از کرونا ایمن نشده ایم ، لازم است مردم واکسیناسیون خود را تکمیل کنند تا از درگیریهای بیشتر بدن با این ویروسها جلوگیری کنند.
وی خاطرنشانکرد: لازم است گروههای سنی ۱۲ تا ۱۸ سال برای تزریق واکسن به پایگاهها مراجعه کنند و گروههای سنی ۵ تا ۱۲ سال نیز منتظر ابلاغ دستورالعمل ستاد ملی کرونا باشند.
معاون وزیر بهداشت و رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: به واکسن پاستوکووک اشاره کرد و گفت: ساخت این واکسن یکی از افتخارات کشور ما بعد از مواجهه با کرونا بود، با توجه به اینکه کشورهای دیگر از دادن واکسن به ایران امتناع میکردند ما در شرایطی قرار گرفتیم که باید واکسن در کشور خود توسط دانشمندان و متخصصان تولید کنیم که خوشبختانه این کار انجام شد.
وی افزود: با توجه به اینکه ۷۰ درصد مردم از واکسن سینوفارم استفاده کردهاند لزوماً باید در مرحله یادآوری از واکسن دیگری استفاده کنند تا اثربخشی بیشتری داشته باشد که پاستوکووک توصیه میشود.
سروری ادامه بیان کرد: بعد از مقایسه این واکسن با واکسنهای سینوفارم و آسترازنکا به نتایج بهتری رسیدیم به گونهای که میزان آنتی بادی و افزایش ایمنی این واکسن در مقایسه با سینوفارم ۲۰ برابر و در مقایسه با آسترازنکا دو برابر افزایش پیدا میکند.
وی گفت: در حال حاضر ۸ میلیون دز واکسن پاستوکووک در کشور وجود دارد که در صورت مواجهه با کمبود اقدام به تولید خواهیم کرد.
کد خبر: 28508
http://www.payamemellat.ir/?p=28508
فاطمه عسگری- طرح “دارویار” از ۲۳ تیر ماه سالجاری همزمان با کشور در داروخانههای زنجان، بهمنظور اصلاح یارانه دارو آغاز شده و قرار است یارانه دارو از تولیدکنندگان به بیمهها انتقال یابد و چتر حمایتی از بیماران افزایش پیدا کند و جلوی سوءاستفاده و قاچاق دارو گرفته شود اما وقتی طرحی ارائه میشود با مشکلاتی همراه است و طبق بررسیهای میدانی هنوز بیشتر مردم از این طرح، اهداف و مزایای آن اطلاعی ندارند و داروخانهها نیز برای اجرای آن با مشکلاتی مواجه هستند.
دارویار، طرحی که قرار است با انتقال یارانه دارو از طریق بیمهها به مردم، پوشش بیمهای داروها را افزایش داده و اقلام بیشتری از داروها را زیر چتر بیمهها برده و در عین حال قیمت دارو را به سمت واقعی شدن سوق دهد، با این شرط که پرداختی هزینهها از جیب بیماران نه تنها افزایش پیدا نکند بلکه در برخی از اقلام نیز همراه با کاهش قیمتها باشد.
در اجرای این طرح اعلام شده است که تمام داروهای تولید داخل، ۱۶۰۰ قلم دارو مشمول اصلاح سیاستهای ارزی قرار خواهد گرفت که افزایش قیمت ۱۴۰۰ توسط بیمهها پوشش داده میشود و نرخ ۲۰۰ قلم دیگر هیچ تغییری نخواهد کرد. بر این اساس افزایش قیمت ۳۶۶ قلم داروی ضروری و پُرمصرف بیماران و ۱۱۹ قلم دارو که تاکنون تحت پوشش بیمه نبوده است نیز در قالب این طرح با نسخه پزشک تحت پوشش بیمه قرار می گیرد. قیمت داروهای تولید داخل در قالب این طرح جزء داروهای پُرمصرف و مکملها تغییر میکند و چنانچه داروهای پُرمصرف با نسخه خریداری شود حتی قیمت نسبت به قبل از اجرای طرح نیز کمتر خواهد بود. اجرای طرح دارویار که از ۲۳ تیرماه سالجاری به طور ناگهانی، بدون اطلاع رسانی قبلی آغاز شد که باعث بروز مشکلاتی در روزهای اولیه اجرای آن شد به طوریکه بسیاری از مردم از اجرای طرح و تغییر قیمتها و پوشش بیمهای داروها، تا یک هفته بعد از اجرای آن نیز اطلاعی نداشتند و اگر فردی برخی از داروهای داخلی را بدون نسخه خریداری میکرد با افزایش قیمت آنها مواجه میشد و همین امر باعث واکنش هایی در روزهای نخست اجرای طرح دارویار شد.
در خصوص بیاطلاعی مردم از جزییات و مزایای طرح دارویار، یکی از شهروندان که برای دریافت داروهایش به یکی از داروخانهها مراجعه کرده بود گفت: در روزهای اخیر به دفعات شاهد قطع شدن سیستم در داروخانهها بوده و همین امر به طولانی شدن صف نوبت و ازدحام در داخل داروخانه منجر شده است و یک شهروند دیگر از گرانی برخی داروها و همچنین کمبود انسولین شکایت داشت.
در این زمینه داروسازان یکی از داروخانههای سطح شهر اظهار داشت، چند هفتهای از اجرای این طرح نگذشته و طبیعی است که بسیاری از مردم با جزییات آن آشنا نباشند و وقتی با قیمت بالای برخی از داروها مواجه می شوند گلایه مند این موضوع هستند که داروخانه، دارو را گران میفروشد، به همین دلیل نیاز است که اطلاع رسانی بیشتری درباره این طرح انجام شود، زیرا بسیاری از مردم فقط شنیدهاند که قیمت برخی از داروها بیشتر شده اما وقتی مراجعه می کنند به آنها توضیح میدهیم که اگر نسخه پزشک همراه داشته باشند داروها به همان قیمت قبلی برای آنها محاسبه میشود و حتی درصد پوشش بیمهای برخی داروها بالاتر رفته و قیمت تمام شده برخی داروها برای افرادی که پوشش بیمه دارند، ارزانتر شده است.
وی همچنین گفت، یکی از دغدغههای این روزها که برای داروسازان در این طرح وجود دارد، مطالبات آنها از بیمهها است، زیرا داروسازان از مهر ماه سال ۱۴۰۰ از تامین اجتماعی طلبکار هستند و در این میان مطلب روش و دقیقی نیز در مورد تسویه حساب به داروسازان ارائه نشده است، اما با این مشکلات داروسازان مثل گذشته همگام با مسئولان بدون وقفه کار خود را انجام و به بیماران خدمات ارائه میکنند.
وی گفت، این طرح برای بسیاری از بیماران مفید خواهد بود، به شرط اینکه داروسازان نیز توان ادامه کار را داشته باشند، زیرا با اقلامی که تحت پوشش بیمه قرار گرفته و قیمت داروها، اگر بیمهها پرداختها را به روز نکنند برای بسیاری از داروخانهها خدمات رسانی با مشکل مواجه خواهد شد. یکی دیگر از داروسازان گفت، با توجه به اینکه طرح دارویار به صورت ضربتی شروع شده اما با وجود آن با همکاری سازمان غذا و دارو، داروخانه ها تلاش می کنند به دلیل منافع مردم همگام و همراه با این طرح باشند، زیرا با توجه به اینکه در این طرح هزینه داروها کم میشود اما مشکلاتی برای داروخانهها از بابت مبالغ بالایی که از سازمان تامین اجتماعی طلبکار هستند ایجاد شده است و انتظار داریم سازمان غذا دارو برای رفع مشکل به کمک داروخانهها بشتابند تا بتوانیم مطالبات خود را به موقع دریافت کنیم تا جوابگوی مردم باشیم.
در این میان آنچه مشهود است این که قیمت برخی از داروها در طرح مزبور بدون داشتن نسخه پزشک و بصورت آزاد افزایش یافته است، و برخی مردم از این موضوع اطلاع ندارند و داروخانهها را در این زمینه مقصر میدانند که لازم است شفاف سازی و اطلاع رسانی لازم درباره آن انجام شود.
در این راستا علیرضا حقیقت، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار پیام ملّت اظهار کرد: طرح دارویار با حذف ارز ترجیحی از تولید که در چارچوب اصلاح سیاستهای ارزی در حوزه دارو اتفاق افتاده و اهداف مهمی از جمله افزایش سطح تولید برای بهبود و دسترسی مردم به دارو و قاچاق معکوس دارو که پیش از این در کشور به وفور با آن مواجه بوده که داروهای تولید داخل با صرف هزینههای بسیار تولید میشد و به صورت قاچاق توسط سود جویان از کشور خارج و وارد کشورهای همسایه میشد که یکی از عوامل کاهش دسترسی دارو در کشور بود که موجب اجرای طرح دارویار شد.
وی افزود: در چارچوب این طرح بنا به این شد که ارز ترجیحی و یارانه ای که در بخش تولید برنامه ریزی میشد به سازمانهای بیمهگر انتقال یابد و به این ترتیب با آزادسازی قیمت دارو شرایط برای حذف دلالان و سودجویان مهیا شود و از طرفی دیگر برای اینکه فشار به مردم تحمیل نشود به گونهای برنامه ریزی شده که ارز و یارانه با انتقال به سطح بیمه به همان میزان که افزایش قیمت داروها بوده به همان اندازه افزایش سطح تعهد بیمهگر هم که اتفاق بیفتد به نحوی که بعد از اجرای طرح تغییری در پرداختی هزینه مردم بابت داروهای نسخهای که از داروخانه ها دریافت کرده باشند نسبت به قبل از طرح وجود نداشته باشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: دارویار طرحی که قرار است با انتقال یارانه دارو از طریق بیمهها به مردم، پوشش بیمهای داروها را افزایش داده، اقلام بیشتری از داروها را زیر چتر بیمهها برده و در عین حال قیمت دارو را به سمت واقعی شدن سوق دهد، با این شرط که پرداختی از جیب بیمار نه تنها افزایش نیابد، بلکه در برخی اقلام دارویی نیز با کاهش قیمتها همراه خواهد بود.
وی در خصوص برخی داروها که همراه با تورم گران شدهاند گفت: این داروها که قبل از اجرای طرح دارویار افزایش قیمت داشتند شامل تعدادی از داروهای بدون نسخه است و همینطور برخی از داروها که به صورت تحت لیسانس تولید می شدند چون افزایش قیمت آنها بعد از برداشتن ارز ترجیحی اتفاق افتاده بود بنابراین در این طرح هیچ افزایش قیمتی اتفاق نیفتاده است.
حقیقت در خصوص افزایش قیمت داروها بیان کرد: افزایش قیمت دارو دست تولیدکنندگان نیست و قیمت همه داروها که در سیستم کشور رسمیت دارد توسط شورای قیمت گذاری سازمان غذا و دارو انجام میشود و با ارائه مستندات و مقایسه با قیمت های جهانی است و امکان آن وجود ندارد که تولید کنندگان سر خود قیمتها را افزایش دهند.
وی در خصوص کمبود دارو عنوان کرد: واقعیتی است که در جامعه وجود دارد و در شرایطی ممکن است در بخش تولید یا واردات کشور کمبود به وجود بیاید و دسترسی به برخی داروها در شرایطی خاص دچار مشکل شود از جمله اشکالات فنی در زمینه ساخت دارو در کارخانههای کشور، مسائل ارزی و بین المللی که بر واردات تاثیر می گذارد، جنبههای فنی که منجر به جمع آوری یک دارو و تغییر رویکرد تجویز آن میشود، به همین دلیل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو که متولی تنظیم برنامههای دارویی کشور هستند اقدامات مداخله جویان انجام میدهند که میتواند شامل تنظیم دارو و توزیع عادلانه امکانات در کشور باشد تا با کمبود دارو مواجه نشویم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، به کمبود انسولین اشاره کرد و گفت: انسولین های قلمی وارداتی هستند و تا زمانی که شرایط برای تامین نیاز مردم با استفاده از توان و ظرفیت داخلی فراهم نشود باید واردات انجام گیرد، و مشکل عمده در تهیه انسولین ها این است که برخی بیماران به استفاده ازع برند خواستی تمایل دارند که باعث کمبود میشود، و برخی از این انسولینها در داروخانههای منتخب از جمله داروخانه شهید بهشتی و شهید رجایی توزیع می شود، در حالی که تمام انواع مورد نیاز انسولین های قلمی در داروخانههای سطح شهر وجود دارند.
وی در خصوص هزینه در طرح دارویار تصریح کرد: تغییری در پرداختی مردم به شرط این که نسخه داشته باشند به وجود نیامده است و از ۲۳ تیر ماه که این طرح آغاز شده تقریباً روی تمام داروهای تولید داخل به صورتی که در دسته داروهای نسخهای قرار داشته باشند افزایش قیمت بوده اما به همان میزانی که قیمت افزایش پیدا کرده تعهدات بیمهگر نیز افزایش پیدا کرده است.
حقیقت بیان کرد: در پرداختهای گذشته ۳۰ درصد هزینه را بیمار پرداخت میکرد و ۷۰ درصد بر عهده سازمانهای بیمهگر بود اما در حال حاضر هر دارویی یک فرانشیز جداگانه دارد و این فرانشیز بر اساس درصد افزایش قیمت داروها رخ داده است به عبارتی اگر در گذشته بیمار قیمت دارو را ۳۰ درصد پرداخت میکرد و اگر در حال حاضر قیمت دارو دو برابر شده باشد فرانشیز پرداختی بیمار ۱۵ درصد شده است به عبارتی بیمار ریالی اضافه نسبت به آغاز این طرح پرداختی ندارد.
وی افزود: با بروزرسانی نرم افزارهای داروخانهها قرار است تغییراتی که در قیمت داروها اعمال میشود به صورت فاکتور در اختیار بیماران قرار گیرد تا در خصوص میزان یارانه، نحوه محاسبه قیمت داروها که به بیماران ارائه میشود در جریان روند کار قرار گیرند و همچنین بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بر چگونگی اجرای طرح نظارت دارند.
مشکلات داروخانهها با اجرای دارویار
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در خصوص آمادگی داروخانهها برای اجرای طرح گفت: اگر قبل از اجرای طرح دارویار، این موضوع رسانهای میشد بطور قطع سودجویان و دلالان با خرید بیش از حد دارو و ذخیرهسازی آن سبب کمبود دارو در بازار میشدند و حذف قاچاق، اصلاح الگوی مصرف و پیشگیری از خوددرمانی از مزایای طرح دارویار است.
وی ادامه داد: با توجه به اجرای چراغ خاموش این طرح و بدون اطلاعرسانی قبلی به داروخانهها از همان لحظات اولیه شروع طرح که باعث سردرگمی داروخانهها شد و فشار مضاعفی بر داروخانهها وارد شد اما خوشبختانه شرایط به گونهای بود که با رصد داروخانهها که از همان اوایل شروع طرح، شرایط برای مردمی که با نسخه بیمه، دارو تهیه میکردند قیمتها محسوس نبود اما تهیه دارو به صورت آزاد، با تفاوت قیمتی چشمگیری همراه بود که با قیمت چند برابری همراه بود.
حقیقت بیان کرد: بیشترین افزایش قیمت داروها در حد ۲۰ الی ۵۰ درصد بود و این طرح باعث شده استفاده از داروهای خودسر و غیر ضروری هم کمتر شود.
وی درباره طرح دارویار خاطرنشان کرد: در قالب اجرای طرح دارویار ۳۶۶ قلم داروی ضروری بیماریهای مزمن تحت پوشش بیمه قرار گرفته که از جمله آنها داروهای دیابتی یا فشار خون است که قبلا قیمت بالایی داشت در زیر چتر بیمه قرار گرفتند و هدف از این طرح افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه و کاهش هزینههای بیماران است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به مشکلات سایر بیمهها در عمل به تعهدات خود در خصوص داروخانهها عنوان کرد: بیمه سلامت تاخیر چندانی ندارد اما یکی از تمهیدآتی که در این زمینه اندیشیده شده حدود۲۲ هزار میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته شده و هشت هزار میلیارد تومان برای پرداخت بدهی داروخانه های دانشگاه های علوم پزشکی و شرکتهای توزیع دارو در نظر گرفته شده است و طوری حرکت شده است که بسیاری از بدهیهای داروخانه ها و و بیمارستانها دولتی پرداخت شود تا بسیاری از مطالبات داروخانهها از سازمانهای بیمهگر تسویه شود و این مسئله باعث شود طرح با آرامش بیشتری اجرا و پیش رود.
وی بیان کرد: هر تغییری به سمت بهبودی با هزینههایی همراه است و لازم است این طرح نیز مثل تمام طرح های دیگر با کمک و همکاری سازمانها جلو رود تا همه بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.
حقیقت در خصوص هزینه فنی داروها گفت: موضوع تعرفه خدمات داروی موضوع جدیدی نیست و پیش از این هم بوده و مصوب هیئت وزیران بوده و بر اساس قاعدهای تنظیم میشود و به صورت درصد نیست و به ازای تعداد اقلام نسخه است وحداکثر تا سه قلم دارو است، که بیشتر از آن به صورت عدد ثابتی است.
وی به مشکلات قطع سیستم داروخانهها اشاره کرد و گفت: قطعی سیستم در اختیار داروخانهها نیست و داروخانه هیچ نقشی در آن ندارند، وقتی یک نسخه در بستر الکترونیک نوشته میشود باید سرور سازمان بیمهگر فعال باشد و اگر بنا به دلایلی دسترسی به سرویس قطع شود نسخه لود نمیشود زیرا در بسیاری موارد به جز بیمههای نیروهای مسلح و ۱۰ درصد ازسازمان تامین اجتماعی، که کاغذی هستند، بقیه نسخهها به صورت الکترونیکی هستند و باید منتظر وصل سیستم شوند و امیدوارم قطعی سیستم ها به حداقل زمان ممکن برسد.
مهدی نیک سیرت، مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان، نیز در خصوص بدهی بیمهها به داروخانهها گفت: انباشت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی باعث شده سازمان در انجام تعهدات خود با مشکل مواجه شود و امیدوار هستیم این مشکل در سطح کلان کشور حل شود.
وی افزود: از هفته قبل ۲هزارو ۴۰۰ میلیارد تومان مطالبات سازمان تامین اجتماعی، توسط سازمان برنامه و بودجه واریز شده تا به حساب استانها واریز شده تا بتوانیم با داروخانهها تسویه حساب کرده تا کلیه مطالبات داروخانهها صفر شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان بیان کرد: تا پنج ماه سال ۱۴۰۰ که از مهر ماه است بدهی داروخانهها پرداخت خواهد شد و اگر اردیبهشت ماه نیز پول به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود بقیه بدهی ها تسویه خواهد شد.
وی در خصوص تعهدات سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد: طرح دارو یا طرح ملی می باشد و مزایای خوبی دارد و سازمان اجتماعی تلاش دارد تعهدات خود را به موقع انجام دهد
تمام افراد فاقد بیمه میتوانند با ثبت نام در سامانه بیمه سلامت بصورت رایگان بیمه شوند تا تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
با این تفاسیر که دارو در تمام دنیا یک کالای گران محسوب میشود و دولتها بابت خرید آن به بیماران یارانه میپردازند و با طرح دارویار، یارانه دارو به بیمار و از طریق پوشش بیمهای تعلق میگیرد.
درباره مشکلات مردم با اجرای این طرح باید گفت که هنوز برخی از مردم زیر پوشش هیچ بیمهای نیستند و با وجود اعلام شده این افراد میتوانند با ثبت نام در سامانه بیمه سلامت بصورت رایگان بیمه شوند اما بهتر بود که ابتدا پوشش بیمهای انجام و سپس طرح عملیاتی میشد.در این میان آنچه که مشهود بود بیاطلاعی بسیاری از مردم از جزییات طرح دارویار و اینکه آیا داروهای مورد نیازم ارزانتر شده است یا خیر، است که اطلاعرسانی بیشتر در این موضوع را میطلبد.با توجه به اینکه در هر دوره زمانی تعدادی از داروها با کمبود مواجه میشوند که عمده دلیل آن تحریمها است و امیدوار هستیم که با اجرای طرح دارویار و تامین مالی شرکت های داروساز داخلی برای نقدینگی و خرید مواد اولیه، مشکل کمبود دارویی نیز رفع شود و صنایع دارویی ما نیز بیش از پیش به فعالیت خود ادامه دهد ضمناً اگر بیماران شکایتی در حوزه دارو دارند میتوانند با تماس با شماره تلفن ۱۹۰، گزارشهای خود را ارائه کنند.
کد خبر: 28520
http://www.payamemellat.ir/?p=28520
سهم استان زنجان در طرح نهضت ملی مسکن ۴۰ درصد بیشتر از جمعیت استان تخصیص یافته است
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: طی یک ماه گذشته دو قرعه کشی در اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان انجام شده و دو هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن در زنجان در حال تشکیل پرونده هستند و تخصیص پروژه شدند.
به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» مسعود بیات منش مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان در دومین جلسه شورای مسکن در محل استانداری زنجان، گفت: طبق برنامهای که در طرح ملی مسکن برای استان زنجان ابلاغ شده بود، به لحاظ برش جمعیتی، سهم استان ۴۰ درصد بیشتر از جمعیت تخصیص یافته است، سهم این استان از ۵۰ هزار واحد به ۷۰ هزار واحد افزایش یافت و این تعداد واحد مسکونی طی چهار سال ساخته میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: در بخش شهری ۵۰ هزار واحد مسکونی در قالب خودمالکی، بافت فرسوده، تعاونیها و حمایتی تقسیم بندی شده است.طی پنج سال اخیر بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی توسط بخش خصوصی در بافت فرسوده و سایر بخشها ساخته شده و گفتنی است حدود ۱۲ هزار واحد مسکونی نیز توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی بیش از ۳۷ هزار واحد از این تعداد واحدهای هدف گذاری شده با تامین زمین از سوی دولت اجرا میشود، افزود: این به این معناست که زمین توسط دولت به صورت رایگان تامین میشود و از طریق ثبت نام در سامانه نهضت ملی مسکن، ساخت و ساز انجام میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه این تعداد واحد مسکونی براساس برش شهرستانی تقسیم بندی شده است، گفت: در این میان ۲۳ هزار واحد مسکونی برای شهرستان زنجان بوده؛ ۳ هزار واحد برای شهرستان ابهر و یک هزار واحد برای هیدج و…تقسیم بندی شده است.
بیات منش با اشاره به اینکه در برخی شهرهای کوچک همچون نیک پی و ارمغانخانه متقاضی موثری نداریم، افزود: در این راستا بنیاد مسکن از طریق پرداخت تسهیلات، ثبت نامی ها را پوشش خواهد داد و خوشبختانه زمین در تمام شهرها تامین شده است.
وی با بیان اینکه دو یا سه شهر مهم و بزرگ داریم که ۶۵ تا ۷۰ درصد مسکن شهری، سهم شهرستان زنجان است، افزود: برنامه ۴ ساله در شهرستان زنجان ۲۳ هزار واحد مسکونی است و حدود ۱۶ هزار و ۵۰۰ واحد تخصیص پروژه انجام گرفته و عملیات اجرایی شروع شده و از این تعداد هم یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی سهم نیروهای مسلح و بنیاد شهید است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه ۱۵ هزار واحد مسکونی تا کنون به ثبت نامی های انجام شده تخصیص پروژه شده است گفت: این ارقام و اعداد، پیرامون نهضت ملی مسکن در استان، برنامه است و در نهایت آن چیزی که محقق میشود بستگی به استقبال متقاضیان از طرح نهضت ملی مسکن دارد.
بیات منش به ثبت نامی ها جدید نهضت ملی مسکن در «سامانه طرحهای جامع حمایتی مسکن» اشاره کرد و افزود: بیش از ۹۶ هزار و ۵۳۲ نفر در استان ثبت نام کردند و شهرستان زنجان بیشترین ثبت نامی های طرح نهضت ملی مسکن را دارد و روند کار تشکیل پرونده ۱۰ هزار متقاضی در حال انجام است و به پروژهها تخصیص داده میشود.
وی گفت: برای ۶ هزار واحد مسکونی پیشبینی شده در شهر زنجان ۱۰ هزار متقاضی وجود دارد و برای ۳ هزار واحد باقی مانده در شهر زنجان با کمبود زمین مواجه میشویم. در حال حاضر داخل شهر زنجان زمین خالی نداریم و به الحاق محدوده نیاز داریم تا این تعداد واحد مسکونی ساخته شود.
بیات منش از ثبت نام ۱۸ هزار مجرد در طرح نهضت ملی مسکن تنها در شهر زنجان خبر داد و تاکید کرد: طبق نامه ابلاغی از سوی وزیر راه و شهرسازی در برنامه مسکن مجردها در اولویت آخر هستند و به دلیل محدودیت در تامین زمین مورد نیاز برای احداث واحدهای نهضت ملی در زنجان، متقاضیان مجرد از این طرح حذف شدند.
وی به قرعهکشی انجام شده در بین متقاضیان نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: طی یک ماه گذشته دو قرعه کشی در اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان انجام شده و دو هزار متقاضی در حال تشکیل پرونده هستند و تخصیص پروژه شدند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه مبنای صدور پروانه ساختمانی براساس مالکیت، پلاک ثبتی، حق و حقوق شهرداری و مسائل فنی است، افزود: ساخت و ساز در واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن، بر اساس قوانین و مقررات سازمان نظام مهندسی انجام میشود و در این راستا از شهرداریها درخواست میشود برای پروژهها پروانه ساختمانی صادر کنند.
بیات منش همکاری بانک مسکن در پرداخت تسهیلات در اجرای طرح نهضت ملی مسکن را قابل تقدیر دانست و گفت: بانک مسکن همراهی مطلوب و خوبی در اجرای پروژههای نهضت ملی مسکن دارد.
کد خبر: 28503
http://www.payamemellat.ir/?p=28503
به گزارش« پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملت »محمد باقرحاجکاظمی، مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به برگزاری دستهجات عزاداری و ذبح دام در جلو دستهجات، کشتارگاهها از اول تا ۱۲ محرم آمادگی پذیرش ذبح دامهای قربانی مخصوصا ذبح نیابتی را دارند و اکیپهای ناظرين بهداشتی و شرعی نیز آماده هستند.
وی با بیان اینکه با شرکت بستهبندی نیز، هماهنگی شده و بستهبندی نذورات تحت نظارت بهداشتی با دقت و کیفیت انجام خواهد شد، بیان کرد: تاکید ما بر ذبح نیابتی دام است و فرد نذر کننده دام زنده یا معادل ریالی آنرا در اختیار هیات امنا قرار میدهد و به هیات امنا وکالت میدهد که دام را در هر محلی که صلاح میداند ذبح کند و گوشت آنرا بین مردم تقسیم کند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، با اشاره به مزیت ذبح نیابتی دام عنوان کرد: رعایت ضوابط شرعی و بهداشتی تحت کنترل است، ضایعات گوشت و آلایش خوراکی کاهش مییابد، و رعایت مسائل ایمنی بخصوص در مورد دامهای سنگین افزایش مییابد.
وی تصریح کرد: در ۴ الی ۵ نقطه بصورت متمرکز مقابل دستجات دامهای نذری ذبح خواهد شد و لاشهها به سرعت به کشتارگاه انتقال داده میشود و همچنین شهرداری نیز امکانات لازم برای شستشوی محل و خونابه حاصل از ذبح دامها را انجام خواهد داد و برای دام سنگین گاو و شتر به هیچوجه اجازه ذبح در جلو دستجات داده نخواهد شد.
حاج کاظمی افزود: تاکید میشود کشتار دام در کشتارگاهها انجام شود زیرا از انتقال بیماری مشترک بین انسان و حیوان جلوگیری به عمل خواهد آمد.
وی تاکید کرد: توصیه میشود که دام از میادینی که تحت نظارت دامپزشکی هستند خریداری شود زیرا دامها توسط دامپزشکان و اکیپهای سیار معاینه شدهاند و یا با خرید از مکانهای دیگر باید مراقبتها و توصیههای لازم در زمان خرید و حین کشتار انجام شود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان، افزود: حتما موقع کشتار دام از دستکش، ماسک و عینک استفاده شود تا ترشحات حیوان به صورت، چشم و دهان پاشیده نشود.
وی با اشاره به اینکه در پایان کشتار حتماً محل و وسایل کار ضدعفونی شود، گفت: از انواع ضدعفونی کنندهها از جمله وایتکس رقیق شده با آب، آب جوش استفاده شود تا از انتقال بیماری مشترک بین انسان و حیوان جلوگیری به عمل آید.
حاج کاظمی ابراز داشت: تعداد ۲۵ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۳۳ نفر بازرس بهداشتی و شرعی بر روند ذبح و بازرسی بهداشتی نظارت خواهند کرد.
کد خبر: 28496
http://www.payamemellat.ir/?p=28496
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» حمید رضا اسلامی ، مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از محل اعتبارات استان تاکنون نزدیک به ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و متاسفانه با توجه به اینکه اعتبار این پروژه در سال ۱۴۰۰ به اتمام رسیده بود، پیمانکار آن با توجه به مطالبات و شرایط قراردادی، شامل ماده ۴۸ شد و فعلاً پیمانکاری برای این پروژه وجود ندارد.
وی افزود: طبق پیگیریهای انجام شده از طریق استان امسال ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده که به محض ابلاغ اعتبار سال ۱۴۰۱ که در شهریورماه اتفاق خواهد افتاد پیمانکار جدید طبق مناقصه انتخاب و این پروژه شروع به کار خواهد کرد.
اسلامی بیان کرد: این پروژه در حال حاضر ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و نزدیک به ۹ هزار متر مربع ساختمان در دو طبقه دارد که نزدیک به ۲ هزار و ۱۰۰متر مربع محوطه سازی شده و ۱۹۵ متر نیز دیوار محوطه اجرا شده است.
وی عنوان کرد: ۷۵ پروژه نوسازی مدارس در ۱۴ منطقه آموزشی در کل استان زنجان در دست اجرا است که کم و بیش در حال تکمیل شدن هستند که شامل ۵۳ کلاس درس است.
مدیر کل نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس استان زنجان خاطرنشان کرد: در مهرماه سال جاری تعداد ۹ مدرسه استان که در مناطق چهارده گانه وجود دارد در سال تحصیلی جدید به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد تا مورد استفاده دانشآموزان قرار گیرد.
گفتنی است مدرسه روستای جوقین شهرستان ایجرود که زمین آن به صورت اهدایی از طرف خیرین بوده شامل ۶ کلاس است که چندین سال است به صورت نیمه کاره به حال خود رها شده و ۷۵۰ دانشآموز چشم انتظار آماده سازی آن هستند.
کد خبر: 28480
http://www.payamemellat.ir/?p=28480
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» علیرضا فیروزفر شهردار زنجان و رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان، ضمن تسلیت ایام محرم، تاسوعا و عاشورای حسینی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دسته عزاداری حسینیه اعظم روز شنبه ۱۵ مرداد ماه از ساعت ۱۶ در حد فاصل مسجد حسینیه اعظم تا آستان مقدس امامزاده سید ابراهیم (ع) برگزار خواهد شد.
وی گفت: این دسته باشکوه بعد از دوسال وقفه به دلیل کرونا با شور و هیجان خاصی که در شهر حاکم شده است برگزار و شور عشق حسینی از شهر شور و شعور ، به جهانیان مخابره خواهد شد.
شهردار زنجان با اشاره به تمهیدات ویژه شهرداری برای ایام محرم افزود: برای تسهیل در امر تردد نزدیک به ۳۰ هزار متر مربع پارکینگ در نقاط جنوبی شهر آماده سازی شده است.
وی بیان کرد: با توجه به گرم بودن هوا سیستم مه پاش در پیادهراه سبزهمیدان تعبیه شده و ۱۰ تانکر آب شرب نیز در مسیر دستهجات مستقر خواهد شد و تمام سرویسهای بهداشتی در سطح شهر فعال خواهند شد.
فیروزفر عنوان کرد: شست و شوی معابر شهری قبل و بعد از برگزاری دستهجات عزاداری و حل مشکلات معابر منتهی به محلهای عزاداری انجام خواهد شد و همچنین در این ایام ناوگان حمل و نقل عمومی بیشتر از سایر ایام فعال خواهند بود تا برای جا به جایی به موقع عزاداران اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در بحث فضاسازی شهری نیز با اقدام شهرداری زنجان ۸ المان موضوعی ویژه ایام محرم در سطح شهر تعبیه شده است.
شهردار زنجان بیان کرد: با توجه به حجم بالای نذورات مردمی در این ایام، میدان احشام شهرداری با رعایت پروتکلهای بهداشتی نسبت به عرضه دام اقدام خواهد کرد.
وی گفت: در سال جاری ۵۰۰ نیروی شهرداری در ایام محرم آمادهباش هستند تا مدیریت شهری به نحو احسن انجام شود.
کد خبر: 28490
http://www.payamemellat.ir/?p=28490
به گزارش «پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» جلسه انتخاب هیات رئیسه شورای شهر زنجان با حضور فرماندار و مدیرکل امور شهری استانداری به دلیل عدم حضور ۴ نفر از اعضا از رسمیت افتاد .
اعضای حاضر در جلسه منصور مرادلو، حسین حمزه لو پاک، مهدی طالب، مجید ناصحیمقدم، سعید نجفی و غایبان نیز انسیه ابوبصیری، محمدکاظم مجتهدی، اسحاق اسماعیلی و داوود حسنی بودند.
قرار شد جلسه بعد از یک ساعت و با حضور اعضای غائب برگزار شود که به دلیل اختلاف در مورد چینش اعضای هیات رییسه موجب ترک جلسه از سوی ۴ عضو شورای شهر زنجان شد و از رسمیت افتاد.
حجتالاسلام کاظم مجتهدی، عضو شورای اسلامی شهر زنجان و از گروه چهار نفره(آبادگران) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار با بیان اینکه یکسال از انتخابات هیات رئیسه میگذرد و شاهد موفقیتهایی بودیم که در سایه تعامل ایجاد شده است گفت: در هیات رییسه قبلی رئیس نایب رییس و نماینده شورا در شورای شهرستان از بین ۵ نفرگروه (ما بر این باوریم) بود و از گروه ۴ نفره (آبادگران)کسی در هیات رییسه حضور نداشتند، مبارکشان باشد اما معنای تفاهم این است که بقیه هم باشند و در سال دوم از بقیه هم استفاده شود و اگر در ترکیب تغییراتی حاصل شود آماده مشارکت هستیم و پیشنهاد داریم که ۴ نفر بین دو گروه تقسیم شود نایب رئیس و منشی اول از ما باشد و رئیس و منشی دوم از مجموعه دوستان باشد و اگر انتخابات است اول منشی و نایب رئیس اول باشد و منشی اول ابوبصیر و نایب رئیس من باشم.
در ادامه رئیس شورای اسلامی شهر زنجان هم گفت: برخی دوستان اعلام میکنند که جلسه اطلاعرسانی نشده در حالی که اینطور نیست و از ۱۵ روز قبل این موضوع اعلام شده است.
منصور مرادلو با بیان اینکه در سه جلسه اخیر شورا هم به اعضا اعلام کردیم که اگر تمایل دارند در انتخابات شرکت کنند، اعلام کنند، اما کسی اعلام آمادگی نکرد.
وی افزود: جلسه با حضور دو سوم اعضا رسمیت دارد، پس اگر یک عضو شورا یعنی خانم ابوبصیر هم در جلسه نبود میتوانستیم، رایگیری کنیم، نیازی به حضور عجلهای ایشان و نیمه کاره گذاشتن سفرشان نبود.
وی این پیشنهاد مجتهدی، عضو دیگر شورا را مغایر با آیین نامه دانست و گفت: حتی اگر بخواهیم تقدم و تاخری در انتخابات عناوین باشد، این موضوع باید به رأی اعضا گذاشته شود.
در ادامه این جلسه انسیه ابوبصیر عضو دیگر شورا هم در سخنانی گفت: تاخیر در جلسه را به عهده من نگذارید، سفر من از قبل مشخص بود و دوستان در جریان بودند که من نیستم. جلسه سازمان ملل نیست که اینقدر اسرار بر برگزاری آن بود، میشد همین جلسه را یک هفته بعد برگزار کرد که اینطور نشود، من سفرم را نیمه کاره گذاشتم که به جلسه برسم.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان هم درباره این انتخابات اظهار کرد: انتخابات هیئت رییسه مهم است و با توجه به اینکه در قانون همه موارد پیشبینی شده، موضوع پیش آمده به هیئت حل اختلاف و استانداری گزارش و در روزهای آتی شاهد تصمیمگیری در این خصوص خواهیم بود.
سعید خلجی تصریحکرد: اعضا همواره در فضای تعامل اقدامات خوبی انجام دادند، ولی اختلاف موجود در جلسه امروز منتج به نتیجه نشد.
وی با بیان اینکه هیئت حل اختلاف نقطه نظرات دوستان را خواهد شنید، افزود: با توجه به سیاستهای کلی هیئت حل اختلاف تصمیمگیری خواهد شد و در حداقل زمان کار انجام خواهد شد.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری زنجان ادامه داد: سعی خواهیم کرد خلائی در این زمینه رخ ندهد، ولی در این مدت برگزاری جلسات شورا قانونی نیست، البته به این نکته نیز باید توجه کرد که امکان انحلال وجود ندارد.
گفتنی است، با توجه به اینکه پیشنهاد آبادگران مورد قبول واقع نشد، چهار عضو آبادگران در واکنش به آن، جلسه را ترک کردند و جلسه برای بار دوم از رسمیت افتاد.
کد خبر: 28484
http://www.payamemellat.ir/?p=28484
به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت»منصور مرادلو، رئیس شورای اسلامی شهر زنجان در نشست خبری با رسانه های زنجان اظهار کرد: قرارداد ۱۳۴ میلیارد تومانی شهرداری زنجان با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا برای احداث پارک هاشمینژاد در حالی منعقد شد که متاسفانه قبلا هیچ استفادهای از این ظرفیت نشده بود، اما در شورای شهر ششم این کار پیگیری شد.
مرادلو با بیان اینکه بهسازی مسیر آرامستان حدفاصل سه راه امجدیه تا تقاطع شهید طارمی، بهسازی و تعریض کمربندی خیام، بهسازی منطقه گردشگری زنجانرود و خانه بوران از جمله طرحهایی است که از ظرفیت قرارگاه خاتم در آن استفاده خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به پیگیری انجام شده در ارتباط با بازگشایی پادگان افزود: زمانی بود که اعلام شد، پادگان دیگر بازگشایی نخواهد شد، اما با پیگیریهایی که کردیم، اقدامات قابل توجهی در این باره صورت گرفته است و به زودی پادگان بازگشایی خواهد شد.
وی به موازیکاری دستگاهها در منطقه پونک اشاره کرد و گفت: این منطقه ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما به لحاظ زیرساختی فقیر است، پس باید از راه و شهرسازی این موضوع را مطالبه کنیم، به غیر از بحث شرکتهای تعاونی که به وعده خود عمل نکردند؛ آیا عملکرد راه و شهرسازی برای مناطق پونک، گلشهر و بهارستان کافی و قابل قبول بوده است؟
مرادلو با بیان اینکه آپارتمانهای منطقه مهر آرا فاقد امکانات فرهنگی، تفریحی و آموزشی است، افزود: باید راه و شهرسازی پاسخگو باشد، چرا که این منطقه بعد از ۱۱ سال هنوز هیچ امکاناتی ندارد.
رئیس شورای شهر زنجان با بیان اینکه تعدادی از اتوبوسهای شهرداری به دلیل بازنشسته شدن برخی رانندگان، امکان خدمات دهی ندارند، افزود: برخی نیروهای شهرداری از طریق عنوان فضای سبز وارد شدهاند و بعد از مدتی هم وارد کارهای دفتری شدهاند.
وی افزود: ۳۶ دستگاه ناوگان شهری (اتوبوس) با ظرفیت ۲۰ تا ۲۱ نفر بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان خریداری شده است تا تسهیلی برای حمل و نقل عمومی هسته مرکزی و ترافیک شهر باشد.
مرادلو با اشاره به کمبود نیروی متخصص در شهرداری زنجان گفت: در شهرداری زنجان مهندس نقشه بردار، مهندس عمران و شهرسازی، مهندس تاسیسات و نیروی متخصص در حوزه آسفالت نیست، به همین خاطر برای نظارت بر آسفالت چند میلیارد هزینه کردیم و سراغ آزمایشگاه مکانیک و فنی خاک رفتیم.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان همچنین از کمبود راننده در شهرداری خبر داد و افزود: به خاطر بازنشستگی رانندگان تعدادی از اتوبوهای شهرداری امکان خدمتدهی ندارد، در حالیکه امسال ۲۱ میلیارد تومان در بودجه شهرداری به پرداخت یارانه به رانندگان اتوبوس تعلق داشته و میانگین ۸۴۰ هزار تومان در روز به رانندگان اتوبوس یارانه میدهیم.
وی در ارتباط با کیفیت آسفالت در برخی از مناطق شهر زنجان نیز گفت: بودجه آسفالتریزی معابر شهر زنجان تاکنون ۱۹۲ میلیارد تومان بوده است، اما در برخی مناطق مثل گلشهر که پیمانکار خوب عمل نکرده بود، حدود ۱۳ میلیارد تومان عملیات برای آسفالت دوباره هزینه کردیم.
وی درباره جمعآوری سگها از سطح شهر نیز افزود: روزانه ۱۲ تا ۱۴ سگ زندهگیری میشود که در ماه این تعداد به ۴۰۰ قلاده میرسد و وظیفه ما جمعآوری و عقیم کردن بوده که به طور متوسط هزینه عقیمسازی برای هر قلاده سگ ۲۰۰ هزار تومان است.
مرادلو در ارتباط با بحث کف سازی بازار نیز گفت: در دوره مدیریت قبلی میراث فرهنگی فقط خبر از کفسازی بازار میداد، در حالی که حتی ریالی برای آن هزینه نکرده بود، موضوعی که من آن را به مدیر فعلی گوشزد کردم.
وی با اشاره به هزینه ۲ میلیارد تومانی در عملیات عمرانی و کفسازی بازار سرپوشیده و بازار مسگرها، گفت: احیا و کفسازی راسته میوهفروشان تا کوچه باشگاه در طول یک ماه آینده انجام میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان همچنین با اشاره به عملیات کفسازی چهارراه امیرکبیر، میدان انقلاب، دلجویی و خیابان طالقاتی در آینده نزدیک، اضافه کرد: عملیات عمرانی کوچههای اطراف سبزهمیدان و خیابان شهید انصاری طی چند ماه آینده شروع خواهد شد.
مرادلو از افتتاح ایستگاه هفتم آتشنشانی هم خبر داد و افزود: در مراسم افتتاح این ایستگاه هم عرض کردم که باید نیروی انسانی این ایستگاه تامین شود، چون ما امروز ۸۰ نفر در آتشنشانی کمبود داریم.
وی با اشاره به پیگیری شهرداری در ارتباط با جذب نیرو از وزارت کشور و همچنین تبدیل وضعیت نیروها گفت: برخی از نیروها تمایل دارند که به آتشنشانی بیایند.
کد خبر: 28473
http://www.payamemellat.ir/?p=28473
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» یوسف ناصر مدیر خانه مطبوعات استان زنجان در جمع خبرنگاران استان اظهار داشت: مهلت شرکت در هشتمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری استان زنجان بامداد روز یکشنبه ۹ مرداد به پایان رسید.
یوسف ناصر با بیان اینکه ۶۰ نفر از فعالان رسانههای استان، ۲۵۲ اثر را در بخشهای اصلی این جشنواره بار گذاری کردهاند افزود: این آثار به تفکیک عبارتند از خبر ۳۳ اثر، گزارش ۷۴ اثر، عکس ۱۳ اثر، مصاحبه ۳۶ اثر، مقاله، یادداشت، سرمقاله ۳۹ اثر، تیتر ۳۶ اثر و طراحی و صفحه آرایی ۱۷ اثر.
مدیر خانه مطبوعات استان زنجان گفت: در بخش طنز مکتوب ۲ اثر و در بخش طرح و کاریکاتور اثری بارگذاری نشده و از داوری جشنواره حذف می شوند.
وی تصریح کرد: آثار بخش موضوعی جشنواره نیز توسط رسانه ها به دبیرخانه جشنواره تحویل شده است.
مدیر خانه مطبوعات استان زنجان با بیان اینکه در این بحران اقتصادی رسانه ها، این تعداد آثار بارگذاری جای خوشحالی دارد، از تمامی فعالان رسانه های استان که با شرکت در جشنواره نمی گذارند تا چراغ جشنواره خاموش شود قدردانی کرد.
وی از داوری آثار ارسالی به جشنواره طبق روال ۷ دوره گذشته جشنواره خبر داد و گفت: طی هماهنگی انجام گرفته با دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه های وزارت ارشاد، آثار توسط داوران منتخب این مرکز داوری خواهند شد.
ناصر در ادامه به تشکیل جلسه هماهنگی برنامه های روز خبرنگار با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اشاره کرد و افزود: با توجه به تقارن ۱۷ مرداد امسال با روز عاشورا، آیین پاسداشت روز خبرنگار و اختتامیه جشنواره هشتم، روز پنجشنبه ۲۷ مرداد ماه برگزار خواهد شد.
وی از تاکید مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای برگزاری جشنی باشکوه و در شأن خبرنگاران استان خبر داد و از همراهی ایشان با اصحاب رسانه استان قدردانی نمود.
مدیر خانه مطبوعات استان زنجان از اختصاص بسته اینترنتی ۲۰۰ گیگابایتی به فعالان رسانه های کشور که در سامانه جامع رسانه های کشور ثبت نام و تایید شده اند خبر داد.
کد خبر: 28466
http://www.payamemellat.ir/?p=28466
صالح سعادتی مدیر صندوق بازنشستگی کشوری شعبه استان زنجان در گفت و گو با خبرنگار« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: تعداد کل بازنشسته های کشوری استان زنجان اعم از وظیفه بگیر و بازنشسته تا امروز ۲۰ هزار و ۳۴۰ نفر است.
سعادتی با بیان اینکه از ۲۰ هزار و ۳۴۰ نفر بازنشسته کشوری در استان زنجان ۱۲هزار و ۱۰۰ نفربازنشسته آموزش و پرورش هستند که تقریبا ۶۰ درصد جمعیت بازنشسته استان را تشکیل می دهند گفت: علوم پزشکی هم ۲هزار و ۴۷۰ نفر بازنشسته و وظیفه بگیر در استان دارد و رتبه سوم مربوط به بازنشستگان راه آهن استان است .
سعادتی در خصوص میزان حقوق دریافتی بازنشستگان نیز گفت: میانگین حقوق دریافتی بازنشستگان در استان در سال گذشته ۷ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان بود و در سال جدید ۷میلیون و ۸۴۰ هزار تومان با ده درصد افزایش است .
وی افزود: بالاترین حقوق دریافتی هم مربوط به اعضای هیئت علمی دانشگاه و قضات ، بالای ۳۰ میلیون تومان است و کمترین هم حقوق هم همان حداقل حقوق مصوب به مبلغ ۵میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان زنجان با اشاره به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری نیز گفت: تا سال گذشته سرانه ای که بابت هرنفر سازمان بازنشستگی از بازنشسته های دریافت می کرد مبلغ خیلی ناچیزی به میزان ۳۰ هزار تومان بود که پوشش دهی بیمه تکمیلی در مقایسه با این مبلغ دریافتی مناسب و قابل توجیه است . امسال در قراداد جدید آن سرانه از ۳۰هزارتومان به ۴۵ هزار تومان افزایش یافته است که در مقابل دریافت سرانه ای که صندوق انجام می دهد متناسب است .
وی در خصوص لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: همسان سازی هم در مجلس و هم در دولت در حال پیگیر است و در صورت تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه اجرایی خواهد شد ولی زمانش هنوز معلوم نیست.
کد خبر: 28458
http://www.payamemellat.ir/?p=28458
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» همایش بزرگ خانواده اصناف، صنعتگران و معدنکاران استان زنجان با حضور جمعی از فعالان صنعتی، معدنی و اصناف استان زنجان برگزار و واحدهای نمونه صنعتی و معدنی و اصناف معرفی و تجلیل شدند.
مهدی برادران ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت،معدن و تجارت در این مراسم با بیان اینکه دشمن تلاش می کرد که در نیازهای داخلی ما اروابسته کند اما در بادیدی که امروز از یک واحد صنعتی در زنجان داشتسم نه تنها نیازهای کشور که نیازهای منطقه را هم پوشش می داد که نشان می دهد اگر کسی بخواهد با تحریم و با حرف زور مارا درگیر کند کشور ما می تواند مقاومت کند.
برادران با بیان اینکه صنعت پیش مردم روسفید است که توانسته هم نیازهای داخلی را رفع کند و هم نیازهای اشتغال را برطرف کند گفت: ظرفیت بی بدیلی در استان زنجان از لحاظ همدلی و همگرایی بین مسئولین استان وجود دارد. کمترین میزان بیکاری متعلق به زنجان است و نباید صنعت و اصناف را جدا ببینیم بلکه باید به عنوان زنجیره ای به هم متصل به آن نگاه کنیم و امتیازاتی که در صنعت هست شامل اصناف هم بشود.
وی با بیان اینکه با نظارتهای غیر هدفمند و موازی کاری در حوزه صنعت و اصناف به جایی نمی رسیم گفت: پروژههای مهمی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید و پروژههای توسعهای طراحی شده ۲ برابر ظرفیت فعلی استان است وو پروژههای جدید دولت فعلی نیز پیگیری خواهد شد.
تصویری مشخصی از توسعه صنعتی کشور نداریم / در توسعه صنعت دریا کم کاری کرده ایم
مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی نیزدر این مراسم با بیان اینکه سند توسعه صنعتی کشور مشخص نیست و تصویری ازنقشه توسعه صنعتی کشور نداریم گفت: یکی از اولویت های مجلس برنامه هفتم توسعه است که به هرحال باید پنج سال بعدی را با این برنامه جلو ببریم .
طاهری در خصوص مطالبه رفع موانع قانونی و قوانین نادرست صنعت و تولید و تجارت نیز گفت: ۲۴۵ ماده قانونی در حوزه صنعت و معدن و تولید به صحن مجلس ارسال کرده ایم که فسخ شود.
وی گفت: در کمسیون صنایع و معاون تولید را به سه قسمت اول و وسط و انتهای زنجیره تعریف کرده ایم برای ابتدای زنجیره که تولید کننده کار را شروع می کند قانونی در مجلس در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار درحال ابلاغ هست که مثلا دیگر استعلام سوء سابقه نیاز نباشد.
طاهری افزود: از سال ۸۰ که نام گذاری سالها درحوزه اقتصادی و تولید بوده است در دوره های مختلف مجلس کارهای زیادی انجام شده که خروجی آن ۱۱ قانون بوده است که ۳۵ درصد آن اجرا شده و ۶۵ درصد آن اجرایی نشده استو ۹۰ درصد آن مربوط به ضعف در اجرا است نه قانون.
طاهری با بیان اینکه در صادرات و تجارت خارجی ۳۵ دستگاه مستقیم و غیر مستقیم دخیل هستند گفت: یعنی نزدیک به ۳۵ گام مختلف برای صادرات و واردات داریم . در این خصوص یک بخش مربوط به جریان مالی از سمت خریدار به فروشنده است و بحث دیگر تحویل کالااز فروشنده به خریدار است که ۸۸ درصد این کار از طریق دریا انجام می شود. تجارت خارجی ما ۵درصد از طریق ریلی و ۷ درصد جاده ای است.در حالی که در توسعه صنعت دریا کم کاری کرده ایم و ضعف های جدی داریم .
آرمان حالقی عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران نیزبا بیان اینکه دو موضوع تامین مالی بخش تولید و نرخ تسهیلات در حوزه تولید کشور مطرح است، اظهار کرد: دائما در کشور تورم داریم و نیاز نقدینگی تولید افزایش می یابد. تشنگی تولید بیشتر می شود اما به آن اندازه حجم نقدینگی تامین نمی شود و منابع پیش بینی نمی شود.
خالقی در خصوص تفکیک وزرات صنعت و تجارت نیزگفت: ادغام صنعت و تجارت و معدن کاردرستی نبود ولی اگر قرار است تفکیک کنیم الان زمان مناسبی نیست واین کار حداقل ۲ سال زمان ما را می گیرد.برای اینکه سیاست های تجاری و تولیدی را در امتداد هم قرار دهیم نباید مجددا به پاک کردن صورت مسئله اقدام کنیم.
آرمان خالقی با بیان اینکه اجازه بدهیم اقتصاد بازار کار خودش را بکند گفت: با مداخله دولت در اقتصاد خرد مشکلات اقتصادی ادامه خواهد داشت و مشکلی از معیشت مردم برطرف نمی شود..
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ظرفیت های استان زنجان را در حوزه اقتصادی بالا عنوان کرد و گفت: زنجان در مسیر ابریشم قرار دارد و نیروی انسانی نخبه ای دارد. با اتکا به نیروهای نخبه اقتصادی که در زنجان حضور ندارند می توان سرمایه های خوبی در این استان جذب کرد.
استان زنجان در تحقق درآمدهای مالیاتی موفق عمل کرده است
محسن افشارچی استاندار زنجان نیز با بیان اینکه نیازمند یک تصویر بزرگی از شرایط کشور در حوزه صنعت و معدن و تجارت دهستیم که بدانیم کجا هستیم و کجا باید تمرکز کنیم و انرژی بگذاریم گفت: سعی من این است که براساس آمار و وضعیت کشور حرکتمان را تنظیم کنم .
افشارچی گفت:وضعیت امروز مشتاق تغییر در پارادایم حرکت اقتصادی کشور است . برای مدیرانی که به فکر اعتبارات استانی هستند ولی کشور دراین شرایط پیشرفت نمی کند رشد اقتصادی در ذهنیت ها باید تغییر کند و به سمت اقتصاد غیر نفتی با پشتیبانی نفت حرکت کند.
وی با بیان اینکه استراتژی کشور در حال حاضر از رفع تحریم به مقابله با تحریم تغییر کرده است گفت: تجارت خارجی استان زنجان ۲۵.۵ میلیارد دلار در سه ماهه سال جاری بوده است که این یعنی صنعتکار کا به نوعی حمایت شده است البته که این حمایت کامل نیست . همچنین ۳.۵ میلیون تن ترانزیت داخلی در سه ماهه نخست سال محقق شده که ۳۰ درصد افزایش دارد.
افشارچی گفت: در حوزه مالیات هم اتفاق دیگری افتاده است .سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات وصول شده است و خوشبختانه استان زنجان در تحقق درآمدهای مالیاتی موفق عمل کرده است. از محل وصول بخشی از مالیات در استان پرداختی های خوبی به شهرداری ها و دهیاری های استان زنجان انجام شده است.به گونه ای که در بیش از سه ماه اخیر، حدود ۴۵ میلیارد تومان به دهیاریهای استان پرداخت شده است. درمجموع حدود ۶۲۵ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده، به شهرداریها و دهیاریهای استان پرداخت شده است و با پیگیری انجام شده این رقم تا نیمه تیر امسال به رقم ۵۲۵ میلیارد تومان افزایش یافت که ۵۰ درصد بیشتر از کل اعتبارات عمرانی استان است.
استاندار زنجان وضعیت درآمد استان را نسبت به مصرف، بالاتر اعلام کرد و گفت: استان زنجان در سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات داشت که درآمد محسوب شده و دریافت بخش عمده آن هم از صنایع بوده است.
بازگشت ۴۴ واحد تولیدی به صنعت
ناصر فغفوری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه ۴۴ واحد تولیدی در استان به چرخه تولید بازگشته اند، اظهار کرد: میزان اشتغالزایی این واحدها ۸۰۰ نفر بوده است.
وی توسعه صنعتی در غرب زنجان را مورد تاکید قرار داد و گفت: خوشبختانه با آماده کردن زمین برای واگذاری در شهرک صنعتی شهید شهریاری به مساحت ۴۰۰ هکتار با همراهی شرکت شهرکهای صنعتی استان، عملیات اجرایی ۵ پروژه بزرگ با حجم سرمایهگذاری بیش از ۶۰۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه برای نخستین بار در هفته دولت خط انتقال پساب تصفیه شده شهر زنجان به شهرک صنعتی افتتاح خواهد شد، تاکید کرد: یکی از واحدهای شهرک صنعتی به این طرح خواهد پیوست که اقدام مهمی محسوب می شود، چون استفاده از آب خروجی تصفیهخانه شهری مدتها جزو دغدغههای چند ساله مردم استان زنجان بود.
وی اتصال شهرک صنعتی اشراق به خط ریلی راه آهن را اقدام مهمی در توسعه صنعتی زنجان برشمرد و اظهار کرد: با تحقق این مهم بسیاری از مشکلات حمل و نقل به دلیل موقعیت شهرک صنعتی رفع خواهد شد. این اتفاق مزیت های مهم اقتصادی برای شمالغرب زنجان خواهد داشت. اتصال شهرک صنعتی به راهآهن سراسری باید با سرعت انجام شود تا زنجان را به محل بهتری برای زندگی تبدیل کنیم. برآورد اولیه ما این است که تا پایان سال حداقل ۸۰۰۰ میلیارد تومان از پروژههای در دست اجرا به بهرهبرداری برسد.
نیازی به تصویب قوانین جدی نیست ، همین قوانین دست و پاگیر قبلی اصلاح و در صورت نیاز حذف شود کافی است
سجاد نباتچیان، رییس خانه صنعت و معدن استان زنجان نیز با بیان اینکه باید قبول کنیم که تولیدکنندهها در این شرایط جنگی، سربازان این حوزه هستند پس نباید با ارایه آئیننامهها، دستورالعملها و قوانین مزاحم در مسیر فعالیت آنها مانع ایجاد شود. پس از بررسی موشکافانه، این قوانین مزاحم و دست و پاگیر تولید باید حذف شوند.
نباتچیان گفت: بسیاری از تولیدکنندهها و فعالان اقتصادی به علت مشکلات بانکی در عرصه تجارت بینالمللی و قطع دسترسی به سوئیفت، ضربات سنگینی خورده اند و به اعتقاد ما، مسئولان ملی خیلی بهتر از ما تولیدکنندهها، میدانند که مشکلاتمان در کجا و کدام بخش است.
نباتچیان با مقایسه افزایش ۵۷ درصدی دستمزد کارگران و افزایش ۱۰ درصدی دستمزد کارمندان دولت اظهار داشت: این افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران با احتساب بیمه آنها برای کارفرمایان بسیار گران تمام شد و د رعین حال فرقی هم به حال معیشت کارگران نداشت و فقط از جیب تولیدکننده رفت.
نباتچیان تاکید کرد: آنچه که باید به آن پاسخ داده شود این است که چرا زمانی که دولت کافرما است افزایش حقوق کارمندانش ۱۰درصد است اما زمانی که بخش خصوصی و تولیدکننده، کارفرما می شود خیلی بیش از این میزان است.
وی با اشاره به لزوم حرکت دولت به سمت اصلاح نظام مالیاتی و ایجاد نظامات جدید مالیات درآمدی گفت: اصلاح نظام مالیاتی هم باید به گونه ای باشد که هزینه عملیاتی کمتری داشته و شفافیت را هم هزینهدار نکند.بسیاری از تولیدکنندگان بر این باور هستند که به دلیل مشکلات فراوان اخذ مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر هزینه بالای تجهیزات فنی و نیروی انسانی، تولیدکننده را هم متحمل هزینه دفاتر مالیاتی میکند.
نباتچیان، با انتقاد از پرداخت ۹ درصد ارزش افزوده توسط تولیدکننده گفت: مشتری در مواجهه با الزام پرداخت ۹ درصد ارزش افزوده، نه کالا را میخواهد و نه ارزش افزوده را پرداخت میکند. دولت و مسئولان ذیربط باید راهکاری ارائه دهند تا ارزش افزوده هر کالا موقع خرید در فروشگاه از خریدار دریافت شود .این فرآیند را تولیدکننده نباید طی کند چون تولیدکنندگان مالیاتچی نیستند و نمی توانند کار دارایی را انجام دهند.
رییس خانه صنعت و معدن استان زنجان، با تاکید بر اینکه قانون مشاغل سخت و زیانآور نیز ضربه مهلکی بر پیکر اقتصاد زنجان زد اظهارداشت: این قانون در هیچ استانی به سختی زنجان اجرا نشد بطوریکه حتی برخی از کارمندان اداری ما نیز مشمول این قانون شدند این قانون باعث شده است که سرمایهگذاری چندین ساله یک صنعتگر برای آموزش و افزایش توان تخصصی یک کارگر به هدر رود.
وی خطاب به نمایندگان مجلس نیز گفت: نیازی به توصیب قوانین جدید در بخش صنعت نیست اگر همین قوانین دست و پاگیر قبلی اصلاح و در صورت نیاز حذف شود کافی است .
در پایان این مراسم صنعتگران و اصناف و معدنکاران برگزیده معرفی و تجلیل شدند.
کد خبر: 28446
http://www.payamemellat.ir/?p=28446
به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان زنجان اظهار کرد: در ادبیات توسعهای سه روند وجود دارد ،در ابتدا نگاه دولتها به مجموعه توسعه این بود که دولتها خود عامل توسعه باشند که عمدتا با دخالت دولت انجام میگیرد. نگاههای صرف دولت برای توسعه با اختصاص اعتبارات ایجاد شده به مرور زمان چه در داخل کشور و حتی جهانی محکوم به شکست بوده است. بر این اساس نه تنها نمیتواند عامل توسعه باشد، بلکه خود مانع بوده به گونهای که رقیب بخش خصوصی شده و اهداف مد نظر نیز حاصل نشده است.
برادران گفت: در سطوح جهانی هم به این نتیجه رسیدند که ورود و دخالت دولت مانع توسعه میشود و نگاهی که در ادبیات کنونی جهانی مطرح است و ما هم به دنبال آن هستیم این است که دولت نه عامل توسعه و نه مانع آن باشد بلکه باید تسهیل گر توسعه باشد و در واقع نقش تسهیلگری خود را ایفا کنیم.
وی افزود: هم قانون تسهیل بهبود فضای کسب و کار هم رویکرد ستاد تسهیل بر تعامل با نگاه منطقی در سطح استانها و نگاه ملی است، رویکرد تعامل و شناخت محیط و حل مشکلات در میدان و از طرفی با رویکرد جهادی و میدانی مد نظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه جهاد وقتی معنا پیدا می کند که دشمن باشد گفت: دشمن با برنامههای خود به ویژه در حوزه اقتصادی تلاش دارد که حتی کشورمان نتواند نیازهای داخلی خود را تامین کند و این در حالی است که صادرات کشورمان در منطقه رونق یافته است و علاوه بر تامین نیاز داخل تامین کننده نیاز کشورهای منطقه نیز هستیم.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر نه تنها، نیازهای داخلی خودمان را رفع کردهایم بلکه به کشورهای منطقه نیز توجه داریم، ادامه داد: درس آزادگی اهل بیت عصمت و طهارت در وجود تک تک صنعتگران فعالان اقتصادی وجود دارد که غیرت حسینی ما برنامههای دشمنان را ناامید کرده است و با تکیه بر این مهم نیازهای خود را تامین می کنیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در مباحث مربوط به روغن خوراکی مردم متاسفانه مقاومتهایی درعدم رعایت حقوق مصرف کنندگان ایجاد شده بود، افزود: بدون دخالت، اقتصاد دستوری و با توجه مکاتبات انجام گرفته مبنی بر رعایت حقوق مصرف کنندگان اعلام کردند به دو ماه بررسی نیاز دارد که این کار اکنون به اتفاقات خوبی منتهی شده است.
وی با اشاره به چالش تامین نخ و پنبه برای واحدهای ریسندگی و نساجی کشور نیز اضافه کرد: یکی از چالشهای امروز تامین نخ و پنبه و امتیازاتی است که در این حوزه اختصاص دادیم تا مطمئن شویم میزان تولید نخ، پاسخگوی نیاز صنایع کشور است و قرار بر این شد در صورتی که نخ مورد نیاز صنایع وارد شود، زیانی به واردهای تولیدی نخ و پنبه در کشور نرسد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: یک مساله در این بخش نیز افزایش قیمت پنبه در سطح جهانی است که در تلاش هستیم تا بتوانیم با تعرفه مناسب و افزایش نیافتن قیمت، پنبه مورد نیاز کشور را وارد کنیم تا سبب تفاوت قیمت فاحش میان پنبه و نخ نشود.
وی افزود: یکی از مسائلی که به رونق تولید داخل کمک میکند، جلوگیری از قاچاق کالا است و باید اقداماتی انجام شود تا با ایجاد بارکدهای الکترونیکی و موارد مشابه و نیز رصد جریان مالی برای شناسایی محل وصول منابع مالی و تفکیک منابع قاچاق و غیرقاچاق بتوانیم در کاهش قاچاق کالا و افزایش رونق تولید داخل سهیم باشیم.
برادارن گفت: البته یک مساله دیگر بهبود کیفیت تولیدات داخل و ایجاد خدمات پس از فروش و ضمانت کالا است که در صورت تحقق این موضوع، اعتماد به تولیدات داخل افزایش مییابد.
برادران با بیان اینکه یکی از اقداماتی که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سطح کشور پیگیری میشود موضوعاتی است که در قالب سفر ریاست جمهوری شکل گرفت گفت: یکی از مجموعههایی که مشکلات متعددی در استان زنجان داشت مجموعه سرجین بافت بود، با همت و پیگیری همکاران مشکلات گمرکی، نظام بانکی، کارت بازرگانی حل شده و برنامه ریزی میشود زمانی که تمام مشکلات حل شد و به اشتغالزایی مورد نظر رسید این موجموعه در هفته دولت افتتاح شود.
وی ادامه داد: دو برابر تعداد پروژههای فعال موجود در استان، مجوزهایی صادر شده است که اینها هم در قالب شهرکهای صنعتی و هم در قالب پروژههای بزرگ صنعتی در حال برنامهریزی است تا فعال شده و به چرخه تولید وارد شوند.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: در هفته دولت پروژههای مهمی افتتاح خواهد شد و دو برابر ظرفیت موجود حال حاضر استان، پروژههای توسعهای طراحی شده که به مرور اضافه خواهد شد و پروژههایی که در دولت جدید نیز شکل گرفته پیگیری خواهد شد، با این حال از نظامبانکی درخواست داریم تا کمکهای خود را در خصوص ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی بیشتر کنند.
Copyright © all right recieved