کد خبر: 28196
https://www.payamemellat.ir/?p=28196
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه در آستانه هفته ازدواج اظهار کرد: اجرای ۲۳ برنامه در هفته ازدواج پیش بینی شده است برگزاری جشن ازدواج ۱۳ تیرماه همزمان با سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و پویش ازدواج آسان با مشارکت خیرین از برنامه های شاخص این هفته است.
بازرگان گفت: ۱۴ مورد کمک هزینه تهیه جهیزیه نیز به همت موسسه آبشار عاطفه ها در این هفته به زوج های نیازمند تقدیم می شود.
وی افزود: تقدیر از ۹ خادم حوزه ازدواج، تقدیر از ۶ دستگاه مرتبط با امر ازدواج و تقدیر از ۹ زوج موفق و الگوساز در ازدواج آسان، تقدیر از ۱۲ مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده، برگزاری چهارمین پویش ملی ازدواج با حضور خیرین، ایجاد کمپین رسانه ای برای ازدواج آسان و پخش پیام های انگیزشی از برنامه های این هفته است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: معرفی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج، نشست با خیرین و جذب خیر ازدواج، بازدید از مراکز مشاوره ازدواج، افتتاح مرکز مشاوره ازدواج همسفر در خدابنده، برگزاری نشست دغدغه جوانان، تشکیل کمیته ساماندهی امور جوان با موضوع هماهنگی برنامه های ازدواج، برگزاری کارگاه های آموزشی ازدواج در هشت شهرستان و رونمایی تولیدات رسانه ای از دیگر برنامه های این هفته است.
وی گفت: تعداد ازدواج های ثبت شده در سال گذشته ۸هزار و ۶۷۸ مورد بود که ۷هزار و ۷۱۳ مورد شهری و ۹۶۵ مورد روستایی است. همچنین تعداد تولدهای ثبت شده در سال گذشته ۱۵ هزار و ۲ نفر بود که نسبت به سال های گذشته نزولی بود.
وی افزود: میانگین سن ازدواج در کشور در بین آقایان ۲۷٫۸ سال و در بین خانم ها ۲۶٫۶ سال است،این رقم در بین آقایان استان زنجان ۲۷٫۴ سال و خانم ها ۲۲٫۶ سال است.
بازرگان با اشاره به تسهیلات ارائه شده در حوزه ازدواج گفت: سال گذشته ۲۳ هزار و ۳۴۶ مورد ثبت نام داشتیم که ۱۶ هزار و ۵۱۲ مورد ثبت سامانه شده و به ۱۴ هزار و ۴ متقاضی تسهیلات پرداخت شده و ۲ هزار و ۵۰۸ نفرنیز در صف انتظارهستند.
بازرگان گفت: ۸۵ درصد متقاضیان، وام ازدواج خود را دریافت کردند، ادامه داد: تا پایان اردیبهشت امسال نیز ۶هزار و ۳۰۷متقاضی در سامانه ثبت نام کردند و تسهیلات اعطای به ۱هزار و ۴۳۱ متقاضی انجام شد و ۴هزار و ۸۷۶ نفر نیز در نوبت هستند.
بازرگان با اشاره به وجود ۱۰۱ سمن ثبت شده در استان گفت: از این تعداد ۵۵ سمن فعال هستند و در تلاش هستیم تا سمن ها را در حوزه های مختلف فعال کنیم.
کد خبر: 28189
https://www.payamemellat.ir/?p=28189
به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در یکی از سخنرانی های خود به مناسبت شهادت جواد الأئمه (ع)، بیان کردند: سعی و تلاش و کوشش این بزرگواران این بود که هرگز ما را به فروع محض دعوت نکنند اگر ما را به مسائل فقهی دعوت می کنند اگر ما را به مسائل حقوقی فرامی خوانند اگر ما را به مسائل اخلاقی هدایت میکنند آن ریشه اصلی همه مسائل که توحید است آن را هم تذکر میدهند؛ توحید در کل نظام اثر دارد یعنی از عرش تا فرش همه موجودات هماهنگ اند ولی مدیر عامل، مدیر رب الارباب، رب العالمین ذات اقدس الهی است.
بنابراین اگر در نظام هستی همه به ذات اقدس الهی متکیاند در تربیت علوم و اخلاق و اعمال و رفتار هم باید اینچنین باشند یعنی علوم ما هم اینچنین باشد اخلاق ما هم اینچنین باشد و مسائل حقوقی ما هم اینچنین باشد و فقه و اصول ما هم اینچنین باشد. فایده این ریشهای کار کردن این است که انسان را بنیادین میکند یعنی هرگز حوادث او را نمی لغزاند برای اینکه او پایگاه فکری خوبی دارد که عالم به یک اصل متکی است.
کسی از وجود مبارک امام جواد(سلام الله علیه) توصیه اخلاقی خواست عرض کرد که ما را سفارش کنید. حضرت فرمود: قبول میکنید یا فقط میخواهید گوش بدهید؟ عرض کرد نه قبول میکنم. فرمود: اگر قبول میکنید این مسائل را بدان، اینجا جای امتحان و جای بردباری است اصلاً کسی خیال بکند که اینجا بخواهد راحتی و راحت به سر ببرد راحتی نصیبش بشود اشتباه است؛ آنکه این نظام را ساخت این جهان را ساخت فرمود: اینجا جای آسایش نیست خودش هم که ﴿وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ قیلاً﴾ دیگر از خدا راستگوتر کیست ؟
معذلک قسم یاد کرد فرمود: ﴿لَقَدْ خَلَقْنَا اْلإِنْسانَ فی کَبَدٍ﴾ انسان در فشار و رنج و درد و زحمت و سختی قرار داده شد، اصلاً ساختار اینجا این است این لام لام قسم است، کبَد یعنی درد و رنج و فشار و مشکلات؛ حالا یکی فشار مالی دارد دیگری فشار خانوادگی دارد یکی فشار سیاسی دارد و یکی فشار اجتماعی دارد هیچ کس بی درد و رنج نیست؛ مستحضرید آنها که وضع مالیشان خوب است با قرص خواب میخوابند این طور نیست که مثلاً راحت باشند حالا کسی خیال بکند این هفتاد هشتاد سال آسوده باشد نه آسایش جای دیگر است آنجا که ﴿لا لَغْوٌ فیها وَ لا تَأْثیمٌ﴾ از یک سو ﴿الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذی أَذْهَبَ عَنَّا الْحَزَنَ﴾ از سوی دیگر.
وجود مبارک امام جواد(سلام الله علیه) فرمود: «الثِّقَهُ بِاللّهِ ثَمَنٌ لِکُلِّ غالٍ و سُلَّمٌ إلی کُلِّ عالٍ» رسیدن به درجات عالی، درجات بهشت، درجات علمی و عملی و تقوا در دنیا و درجات بهشت در آخرت البته سخت است؛ ولی اعتماد و اطمینان به لطف خدا، بهای هر کالای گرانی است. امام جواد علیه السلام می فرماید: نِیل به درجات عالی و رسیدن به مقاماتی مانند مقام سلمان، مقام اباذر، مقام مقداد در دسترس است، شما نردبان رسیدن به این مقامات را دارید، نگویید سلمان و مقداد به آن مقامات رسیده اند ما نمی توانیم، اگر بگویید یک مقامی خیلی بالاست، نردبانش را دارید و آن اطمینان به خدا است.
منبع: درس اخلاق
تاریخ: ۱۳۸۲/۱۱/۰۲
کد خبر: 28192
https://www.payamemellat.ir/?p=28192
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» حمیدرضا تقیپور معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در حاشیه مراسم تکریم و معارفه مدیرکل نوسازی مدارس استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:مشکلاتی که در حوزه خیرین داریم، بحث تعهداتی است که دولت باید انجام دهد چون خیرین ۳۰ الی ۵۰ درصد مشارکت میکنند البته خیرینی نیز هستند که تمام فرایند پروژه مدرسه سازی را انجام میدهند.طبق قانون دولت نیز باید مابقی تعهد ۵۰ درصدی را در خصوص مدرسه سازی انجام و تکمیل کند .در سال های گذشته دولت بنا به مشکلات و مسائل اقتصادی و مالی بخوبی نمیتوانست متعهد شود و پروژه ها را انجام دهد.
تقی پور گفت: ریاست جمهوری ،رئیس سازمان برنامه و بودجه و خیرین کمک حال تکمیل پروژه ها بودند تا پروژه های نیمه تمام تکمیل و در اولویت ساخت قرار بگیرند. در این راستا دولت ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان فقط برای تکمیل پروژه های خیرین اختصاص داده است که سعی بر این است در بازده زمانی کوتاه پروژه ها به اتمام برسد.
تقی پور با بیان اینکه آمار استان زنجان در تکمیل نوسازی مدارس راضی کننده برای مجموعه استان و کشور است، اما با این اوصاف با سرانه مطلوب فاصله دارد افزود: آمار سرانه آموزشی در استان زنجان ۶.۲ درصد است و از میانگین کشوری بالاتر است و با توجه به پروژه های خوب در دست اجرا در استان امیدواریم کمبود سرانه آموزشی، پرورشی و ورزشی در این استان به عدد مطلوب برسد .
وی در خصوص آمار مدارس دو شیفته استان گفت : باید مدیران آموزش و پرورش استان بر آمار نظر دهند و ارزیابی کنند و سازمان نوسازی مدارس کشور نیز با جدیت تمام به ماموریت خود ادامه میدهد و خواهد داد تا سرانه های آموزشی را افزایش دهد تا کمبودها رفع شود .
حمیدرضا تقی پوربا بیان اینکه مجتمع ها ،شهرک ها و انبوه سازان عمدتا بزرگترین چالش کشور هستند که باعث شده است سرانه آموزشی پایین باشد اظهار کرد: به این دلیل است ک بخش بزرگی از زمین و فضا تصاحب میشود و در آن چهارچوب سرانه آموزشی در نظر گرفته نمیشود که یک نوع تخلف بشمار میرود و باید در این امر شهرداران و راه شهرسازی استان ها بدر این زمینه ورود جدی کنند .
تقی پور تصریح کرد: طی نامه ای توسط معاون اول رئیس جمهور به وزارت راه و شهرسازی که در خصوص ترک فعل های انجام شده بررسی و ارزیابی ها صورت گیرد تا شاهد آن نباشیم که هرگونه مجوزی برای اینگونه انبوه سازان و شهرک سازی و…صادر شود و بلکه باید بر اساس استانداردهای آموزشی باشند .
معاون برنامهریزی و توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت : در خصوص ایمن و ناایمن بودن مدارس بحث پیچیده ای وجود دارد و مسئولیت بررسی و ارزیابی ایمن و ناایمن بودن مدارس با سازمان آتش نشانی است و اینکه گفته میشود مدارس ایمن یا ناایمن هستند دارای مولفه های مختلف است .
وی افزود: مدارس ناایمن به این معنی نیست که مدرسه ناایمن تخریب شود که ما با این تعریف خصوص مدرسه ناایمن نداریم ،بلکه ایمنی دارای شاخصه هایی است و اگر هم بگویم که تمامی مدارس هم ایمن هستند یک حرف و ادعا است .
تقی پور با اشاره به اینکه مدارس ناایمن مربوط به مدارس گذشته است افزود : مدارس در حال ساخت امروزی از با کیفیت ترین سازه ها در ایران است و ما مشکل عدم ایمنی نداریم . مدارس فرسوده نیز تفکیک بندی و طبقه بندی شود و نوسازی ها انجام میشود، چرا که ایمنی مدرسه و جان دانشآموزان خط قرمز سازمان نوسازی است .
کد خبر: 28180
https://www.payamemellat.ir/?p=28180
حسین محمدی مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان در گفت و گو با خبرنگار« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: در جریان سفر ریاست جمهوری درآبان ماه سال ۱۴۰۰ به زنجان درخواست های مردم استان از رییس جمهور از سه طریق تلفن ۱۱۱، سایت سامد و نامه دریافت شد و در فضایی که در دانشگاه آزاد زنجان مهیّا شده بود ۳۰۰ نفر از کارشناسان دستگاه های اجرایی درخواست هایی که از سوی مردم مطرح می شد را در این سامانه ثبت می کردند .
محمدی با بیان اینکه نزدیک به ۲۰ هزار تماس در طول یک هفته از روز سفر رئیس جمهور تاچند روز بعد از آن در سامانه سامد ثبت شد گفت: ۳۶ هزار نامه هم به دست خود رئیس جمهور و وزرا و تیم همراه تحویل داده شده بود که مجموعاً ۵۶ هزار نامه و پیام تلفنی در جریان سفر رئیس جمهور به استان زنجان واصل شد.
محمدی افزود: همه نامه های مردمی بازگشایی، پردازش، تلخیص، موضوع بندی و سپس در سامانه ارتباطات مردمی ریاست جمهوری ثبت شد و پیامکی به فرد متقاضی ارسال گردید.
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان با بیان اینکه درخواست های مردم از رئیس جمهور شامل موضوعات متعددی بود که بیشترین آنها مربوط به اشتغال می شد گفت: نزدیک به ۶ هزار درخواست برای اشتغال و ۵ هزار و ۷۰۰ درخواست وام قرض الحسنه و ۳ هزار درخواست وام خوداشتغالی و بخش دیگری از مطالبات و درخواست های مردم مربوط به دریافت تسهیلات برای امرار معاش و اشتغال و کمک های مربوط به درمان بود.
وی افزود: مواردی هم در قالب مشاوره و ارائه پیشنهاداتی به دولت درحوزه های اقتصادی و فرهنگی و تعدادی هم مربوط به شکایات در اعتراض به سیاستهای دولت و نحوه عملکرد دستگاه های اجرایی و بخش هایی هم مربوط به مسائل و اختلافات شخصی و حقوقی بود که بیشتر مروبط به حوزه قوه قضاییه میشد.
حسین محمدی با بیان اینکه همه این مطالبات و درخواست ها به نهادهای مربوطه ارجاع شد گفت: تمام این ۵۶ هزار درخواست با همه دستگاه های اجرایی مکاتبه شده و جوابهایی از آنها اخذ شد و در مواردی که جواب اقناع کننده نبود مجددا به آن دستگاه ارجاع و جواب اقناع کننده اخذ شد .
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان گفت: نزدیک به ۸ هزار و ۷۰۰ درخواست تسهیلات از سوی مردم بود که ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای متقاضیان وام در استان زنجان در قالب مرحله اول در نظر گرفته شد و طبق دستورالعملی که خود نهاد ریاست جمهوری ارسال کرد این تسهیلات در قالب هفت آیتم به عنوان وام قرض الحسنه توزیع شد .
وی با بیان اینکه وام قرض الحسنه در قالب ۷ مورد ودیعه مسکن،خرید کالا،تعمیر مسکن، درمان، هرینه تحصیلی و وام های بانکی به همه متقاضیان تا سقف ۱۵ میلیون لحاظ شد گفت: پنج بانک عامل ملی، صادرات، ملّت، رفاه، تجارت و صادارت در این خصوص معرفی شدند و همه این متقاضیان وام که شرایط را داشتند در حال تکمیل پرونده در بانک هستند و تا ابتدای شهریور همه این تعدادی که معرفی شده اند تسهیلات خود را اخذ خواهند کرد . تقریبا ۹۰ میلیارد تومان مرحله اول بین متقاضیان توزیع شده است .
حسین محمدی با بیان اینکه در جریان سفر رئیس جمهور به زنجان مبلغی هم در قالب ۵ میلیارد تومان به عنوان کمک بلاعوض برای استان در نظر گرفته شد گفت: برای کسانی که در خواست وام بلاعوض داشتند و وضعیت زندگی شان خیلی مساعد نبود از کانال کمیته امداد اقدام شد و این ۵ میلیارد تومان هم بین افراد متقاضی نزدیک به ۲۵۰ کمک بلاعوض در قالب ۵ میلیون تومان برای جهیزیه و نزدیک به ۲۰۰ مورد تسهیلات درمان و معیشتی توزیع شد.
محمدی گفت: نزدیک به ۲۰۰ درخواست هم بعد از سفر رییس جمهور در سامانه سامد ثبت شده اند که با رایزنی هایی که با نهاد ریاست جمهوری شد تصمیم براین شد که به درخواست این افراد هم پاسخ داده شود و فعلا در لیست انتظار بمانند و در صورت تامین اعتبار به درخواست آنها هم رسیدگی شود. بعد از اینکه سفر رئیس جمهور به تمام استانها انجام شد اعتبار برای مرحله دوم اختصاص خواهد یافت .
مدیرکل مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان با بیان اینکه این اقدامات مربوط به درخواست های ثبت شده درسامانه سامد بود گفت: خود سفر ریاست جمهوری مصوبات بنیادی و زیربنایی هم داشت از جمله در بنیاد مسکن و بهریستی و کمیته امداد که جدا از نامه ها و تماس های تلفنی مردم بود.
کد خبر: 28175
https://www.payamemellat.ir/?p=28175
اصغر باقرزاده معاون وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از غرفه جمعیت هلال احمر استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اخیرا رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دیداری با وزیر آموزش و پرورش داشتند که منجر به انعقاد تفاهم نامه شد. در این تفاهم نامه مقرر شد تا همه مراکز آموزشی و پرورشی دو طرف بررسی، نقاط مشترک را شناسایی و به هم متصل و از این ظرفیت ها برای ایجاد موقعیت های یادگیری و تربیت دانش آموزان استفاده کنیم.
باقرزاده افزود: پیشنهاد این وزارتخانه در انعقاد تفاهم نامه بر تربیت مربیان آموزش و پرورش بود تا ارتباط دوسویه آنها را ایجاد کنیم.نقطه شروع گسترش همکاری وزارت آموزش و پرورش با جمعیت هلال احمر کشور مربیان هستند چرا که باید با ارائه دوره هایی برای آنها از سوی هلال احمر آشنایی با این نهاد انجام شود.
وی گفت: باید بعد از این مرحله آموزش های هلال احمر به مدارس و فضای پرورشی سوق پیدا کند. در حال حاضر ۴۲ هزار مربی پرورشی، ۱۳ هزار مشاور، حدود ۳۰۰ ارودگاه و بیش از ۳۰۰ کانون فرهنگی و تربیتی در کشور داریم. همه اینها می تواند فضاهای مناسبی برای شناساندن فعالیت های جمعیت هلال احمر در سطح کشور باشد. هم اکنون در کشور یک میلیون نفر معلم داریم، این جمعیت زیاد حتی اگر یک درصد هم با جمعیت هلال احمر همکاری شروع کند بیش از ۱۵۰ هزار نفر را شامل می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دوره های آشنایی با جمعیت هلال احمر و آموزش های مورد نیاز برای مربیان و مسئولان آموزش پرورش برگزار شود که با تحقق این مهم می توانیم آموزش های هلال احمر را در مدارس و مناطق آموزشی کشور تسری دهیم.
گفتنی است، در این نمایشگاه غرفه های متعددی از آموزش و پرورش، ادارات و جمعیت هلال احمر استان زنجان برپا بود که در آن به معرفی فعالیت های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان پرداخته بودند.
کد خبر: 28164
https://www.payamemellat.ir/?p=28164
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزرات آموزش و پرورش در آیین افتتاح فعالیتهای تابستانی در زنجان اظهار کرد: اوقات فراغت در ذهن انسانهای عادی و تربیتنشده به عنوان پُر کردن زمان بههر صورت است،اما اوقات فراغت در لسان مربیان و معلمان، زمانی برای اثرگذاری بیشتر بر روی بچهها و داشتن برنامه خوب تربیتی است.دلیل این امر نیز آیه «فاذا فرغت فانصب» است و هدف از کلمه اردو، سفرهای تربیتی هدفمند است.
باقرزاده با بیان اینکه یکی از رویکردهای برنامههای تابستانی امسال، مشارکت در طراحی برنامهها است که به استانها اختیار داده شده تا به اقتضای شرایط هر منطقه برنامهریزی کنند گفت: سیاست کلی برنامههای تابستانی وزارت آموزش و پرورش، مشارکت حداکثری دانشآموزان است.برگزاری سفرهای تربیتی یکروزه و برگزاری اردوی زیارتاولیها برای دانشآموزان مناطق کمتربرخوردار و محروم در نظر گرفته شده است.
وی افزود: یکی دیگر از سیاستها طلب یاری از نهادهای غیر از آموزش و پرورش است، آموزش و پرورش شاید به لحاظ کمیت و کیفیت نیرو دچار مشکل باشد که به همین دلیل، دست یاری به سوی نهادای غیر از آموزش و پرورش دراز میکنیم چرا که اگر کمک و پشتیبانی صورت پذیرد، تعداد بیشتری از دانشآموزان را میتواند شامل شود.
باقرزاده گفت: ۱۵٫۵ میلیون دانشآموز در سراسر کشور آماده بهرهمندی از برنامههای تابستانی هستند که به خوبی باید برنامهریزی شود، امکانات وزارت آموزش و پرورش در این زمینه کفاف نمیدهد لذا دست یاری به سوی دیگر نهادها داریم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: تعدادی از دارالقرآنها و اردوگاهها آمادگی اجرای برنامههایی دارند که دانشآموزان بهصورت آزادانه بتوانند فعالیت مورد علاقه خود را انتخاب کنند .ضمن اینکه برنامه حفظ قرآن کریم در دارالقرآنها و همچنین در فضای مجازی نیز شروع میشود.
وی با اشاره به طرح سکوی ایران قوی نیز گفت: دانشآموزان در پایان دوره فعالیتهای تابستانی، آوردههایی دارند که در سکوی ایران قوی به نمایش میگذارند تا این سکو، فرصتی برای عرضه و ارائه توانمندیهای دانشآموزان باشد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامههای تابستانی مربوط به ۴ تشکل سازمان دانشآموزی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، بسیج دانشآموزی و جوانان هلال احمر است، ۱۰ کار ویژه تابستانی متمرکز، ۴۰ برنامه متمرکز کشوری، ۷ برنامه مدرسهای، ۱۲۰ عنوان برنامه در فضاهای پرورشی و فرهنگی از جمله این برنامهها است.
وی افزود: آنچه که مورد نظر است اینکه بعد از ۲٫۵ سال فشاری که با شیوع ویروس کرونا به جامعه وارد شده بود با کمک خانوادهها بتوانیم دانشآموزان را نسبت به فعالیتهای ورزشی حساس کنیم.
باقرزاده با اشاره به آغاز تثبیت یادگیری دانشآموزان گفت: یک میلیون و ۶۵۰ هزار دانشآموز مقطع ابتدایی و ۴٫۵ میلیون دانشآموز مقطع متوسطه، تثبیت یادگیری را از ۱۰ تیر آغاز میکنند تا در درسهایی که ضعیف هستند و یا وضعیت نامناسبی دارند بتوانند عقبمادنگی خود را جبران کنند.دانشآموزان در دوره تثبیت یادگیری، عقبماندگیهای خود را جبران میکنند تا در اول مهرماه وارد پایه جدید تحصیلی شده و از پایه بعدی، جا نمانند.هیچکدام از برنامهها بدون حضور مربیان و معلمان، اثر ندارند چرا که انسان را انسان، تربیت میکند و بقیه موارد، ابزار هستند.
استان زنجان به عنوان دبیرخانه ستاد اجرایی فعالیتهای تابستانی کشور انتخاب شده و آیین افتتاح امروز با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر و همچنین حضور مدیران کل و معاونان پرورشی و فرهنگی تمام استانها بهصورت ویدئوکنفرانس در سالن آمفیتئاتر کانون فرهنگی و تربیتی سهروردی زنجان برگزار شد.
کد خبر: 28136
https://www.payamemellat.ir/?p=28136
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» علیرضا جزءقاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان به مناسبت هفته صرفهجویی اظهار کرد: صرفهجویی منحصر به یک هفته نیست و با توجه به شرایط اقلیمی کشور، نیازمند یک مصرف بهینه هستیم . بیش از ۲۸ سال است که گرفتار خشکسالی هستیم و نزدیک به ۲۸ درصد کمبود بارندگی داریم و نسبت به میانگین بلند مدت که باید حدود ۳۰۰ میلی مترباشد ۸۲ میلی مترکمتر بوده است .
جزء قاسمی با بیان اینکه در استان زنجان بیش از ۷۵ درصد تامین آب شهر ها و رستاها، متکی به منابع زیرزمینی است گفت: درحالی که رژیم بارش نیز عوض شده و بارش ها از برف به باران و به صورت رگباری و کوتاه مدت است که خیلی فرصت جذب به خاک نمی دهد.برای همین یکی از اهداف این است که درخواست آب را مدیریت و کنترل کنیم و بخشی از کمبودها را بتوانیم از طریق فرهنگ سازی در مصرف آب رفع کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۳۶ پروژه در روستاها در حال اجرا است گفت: به علت خشکسالی وضعیت مناسبی در روستاها نداریم . روستایی هست که اخیراً چاه در آن حفر شده ولی خشک شده است و یا چاهی که ۱۸ لیتر در ثانیه آب می داده است که به کمتر از ۵ لیتر رسیده است . در ماهنشان روستایی داشتیم که سه بار چاه را کف شکنی کردیم ولی بازهم دچار مشکل شدیم . خشکسالی های متوالی ذخایر زیرزمینی را کاهش داده است مخصوصا در جاهایی سفره های آب قوی نداریم .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در پاسخ به اختلافات با مسکن و شهرسازی درخصوص تامین آب پروژه های نهضت ملی مسکن گفت: تامین آب پروژه های مسکن، اوایل با مسکن مهر شروع شد که همین مشکل را داشتیم . در آن زمان تقسیم بندی شده بود که یک سوم هزینه را شرکت آب و فاضلاب و یک سوم را دولت و یک سوم را هم استانداری بدهد که عملا یک سوم آنها اتفاق نیفتاد و همه هزینه را شرکت آب و فاضلاب متحمل شد. بعد از آن اقدام ملی مسکن مطرح شد که در قوانین آن صراحتاً گفته شده بود که ازمحل منابع این طرح که منابع بانکی و آورده مردم و فروش املاک مسکن و شهرسازی بود که مولد سازی کنند و هزینه های زیرساخت هم از همان جا تامین شود که ما هم با مسکن و شهرسازی استان تفاهم نامه منعقد کردیم ولی بعد از عوض شدن دولت جهش تولید مسکن مطرح شد و همه قوانین قبلی کنار گذاشته شد که طبق ماده ۱۶ باید فقط حق انشعاب بگیریم در حالی در طبق ماده ۳ باید یک صندوق مسکن تشکیل شود که تامین منابع را مشخص کرده و یکی از هزینه کردهای ان تامین زیرساخت است که تا به امروز از آن صندوق خبری نبوده است .
وی افزود: در پروژه های مسکنی که بارگذاری شده است اولا باید از وزرات نیرو و آب و فاضلاب سوال می شد که آیا این شهر تحمل این جمعیت را در این وضعیت خشکسالی دارد ؟ در حالی که مسکن و شهرسازی ادعا می کند که جمعیتی اضافه نخواهد شد و فقط جابجا خواهند شد باید گفت کسی که مثلا از بی سیم جابجا میشود انشعاب آب او قطع نمی شود بلکه افراد دیگری در آنجا ساکن میشوند و قاعدتاً مهاجرت اتفاق میافتد که باعث افزایش مصرف خواهد شد.
جزءقاسمی گفت: در این پروژه های مسکن حتی اگر ازمشکل تامین آب هم بگذریم به خصوص در غرب زنجان زیر ساخت های ما پاسخگوی آن جمعیت نخواهد بود و نیاز یه ایجاد زیر ساخت های جدید است. تاسیسات آبی باید کشش جمعیت ساکن در آنجا را داشته باشد که حتی در صورت تامین آب بتواند آبرسانی کند. برای ایجاد این تاسیسات جدید نیاز به اعتبار داریم و منابع داخلی پاسخگو نیست و طبق برآوردهای ما در کل استان بیش از۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد تاسیسات آب و فاضلاب در پروژهای مسکن نیاز هست .
وی گفت: در شهر آب بر مکانی که برای نهضت ملی مسکن جانمایی شده است که در مسکن مهر هم برای تامین آب آنجا مشکل داشتیم چون اصلا ترازارتفاعی ان از تاسیسات ما بالاتر است و یا قیدار که همین الان هم در به سختی آب و فاضلاب آنجا مدیریت می شود و در صورت بارگذاری ۲۰ هکتاری جمعیت جدید هم اضافه خواهد شد که امکانات آب و فاضلاب پاسخگو نیست. اما بازهم آماده همکاری در پروژه ها هستیم که این مسئله را حل کنیم . ما نمیخواهیم معضلی مثل گلشهر دوباره ایجاد شود که به تازگی توانسته ایم مشکل آنجارا حل کنیم .
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در خصوص آب ماهنشان نیز گفت: ماهنشان دو شبکه آب دارد. یکی شبکه آب شرب است که از آب شیرین کن استفاده می شود و دیگری مصرف بهداشتی است که از آب ها موجود استفاده می شود . ولی متاسفانه مصرف آب ماهنشان بسیار بالا است . سه برابر الگوی مصرف درماهنشان آب مصرف میشود و ما دیگر نمیوانیم پاسخگوی بد مصرفی ای باشیم که آنجا اتفاق می افتد. سرانه مصرف در استان زنجان ۱۸۹ لیتر است درحالی که این عدد در شهرماهنشان نزدیک به سه برابر است که یک دلیل آن انشعابات غیر مجاز بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه بخشی از کمبود آب در روستاها فصلی است گفت: در پاییز و زمستان و بهار مشکل نداریم و در تابستان مشکل آب دارند که مربوط به مصرف مازادی است که در تابستان اتفاق می افتد و برای آبیاری باغ و باغچه استفاده می شود. مخصوصا در روستای دواسب که برای ۲۵۰۰ خانوار نزدیک به دوبرابر و نیم آب تامین میکنیم در حالی که مجموعا سه روستای دواسب و پایین کوه و چورناب ۱۲۰ خانوار نمی شوند . به خاطر اینکه آخرهفته ها آب برای آبیاری باغ ها و جمعیتی است که ازشهر به انجا می آیند.
وی افزود: سال گذشته در یک هفته صد انشعاب غیر مجاز در روستای دواسب کشف کردیم ولی کماکان این مشکل پابرجا است .در استان زنجان ۴۰۰ هزار رشته انشعاب داریم که نمی تواتیم برای تک تک انشعابات گشت داشته باشیم . حتی مواردی داریم که ارگانهای دولتی انشعابات غیر مجاز دارند. در سال گذشته نیز ۱۸۵۶ فقره انشعاب غیرمجاز در استان شناسایی شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه مصرف آب استان ۶درصد شرب و ۴درصد صنعت در است و ۹۰ درصد در بخش کشاورزی است گفت: ما در برابر حجم آبی که در کشاورزی استفاده می شود عملا قدرتی نداریم و علت تاکید بر مصرف بهینه در بخش آب شرب این است که تامین آب شرب، گران و هزینه بر و منابع آبی هم ضعیف است.
وی در خصوص هدر رفت آب به دلیل فرسودگی تاسیسات هم نیز گفت: آب بدون درآمد اختلاف آب استحصال شده با آب کنتوری است که مشترکان مصرف می کنند که بعضاً با هم برابر نمی شوند این اختلاف در روستاها نزدیک ۵۰ درصد است. یعنی ۵۰درصد آبی که تولید میشود از کنتور مشترکین نمی گذرد و در شهر این اختلاف ۲۴ درصد است که این هدر رفت نیز به ۲ روش ظاهری و واقعی است. هدر رفت واقعی مربوط به فرسودگی تاسیسات است و هدر رفت ظاهری هم مربوط به انشعابات غیر مجاز است که بعضی از دستگاه ها و ارگان هایی هستند که آب مصرف می کنند ولی کنتور ندارند و دستگاههای نظامی و انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی از ارگان های پرمصرف آب هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه سفرههای زیرزمینی و روانآبها وضعیت مناسبی ندارند، گفت: امسال روان آب سد تهم ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کمتر شده و این در حالی است که در سال گذشته نیز در ۵۱ سال اخیر خشک ترین سالی بود که با آن مواجه شدیم که این مصرف بهینه از منابع موجود را می طلبد.
جزءقاسمی با بیان اینکه امکان اضافه کردن منابع آبی جدید به منابع آب در استات را نداریم گفت: شرکت آب و فاضلاب یک شرکت غیردولتی است و برای هزینه های جاری و بهره برداری و نگهداری متکی به قبوض آب است و منابع دولتی ندارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان در خصوص بازچرخانی آب به چرخه مصرف گفت: در این خصوص پروژههایی در ۷ شهرستان استان در حال اجرا و بهرهبرداری داریم و همچنین یک پروژه روستایی در حال بهرهبهرهبرداری و ۲ پروژه روستایی نیز در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه پساب، مطمئنترین منبع برای استفاده صنایع بوده و ۹۹٫۹ درصد فاضلابها، آب است، اظهار داشت: فاضلابی که اجرا میکنیم طبق قوانین برای فاضلاب انسانی بوده و شرکت آب و فاضلاب، مسئول آب جویها یا بالا آمدن چاههای جذبی نیست گرچه در خیلی موارد این آبها را نیز به فاضلاب متصل میکنند.
جزءقاسمی با بیان اینکه سامانه تلفنی ۱۲۲ بهصورت شبانهروزی و ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی است، خاطرنشان کرد: این سامانه، تمام مواد مربوط به حوزه آب و فاضلاب شهری و روستایی را دریافت و کد رهگیری ارائه میدهد که شهروندان با استفاده از این کد رهگیری میتونند تمام خدماتی که مورد نظرشان بوده را خیلی راحت و سریع پیگیری کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه برخی مشارکتها نیز توسط شرکتها انجام میشود، گفت: برای مثال؛ آبرسانی به ۲۳ روستا با کمک پاکشوما است که لولهها را شرکت میخرد و خرید اتصالات و اجرای پروژه با آبفا و از محل منابع داخلی است که سهم هر کدام (آبفا و پاکشوما) ۴٫۵ میلیارد تومان است و شرکت جی.تی.آی پارسیان نیز آبرسانی به ۱۷ روستا را انجام میدهد.
وی با بیان اینکه روستاهای دارای مشکل در آب را تقسیمبندی کردهایم، خاطرنشان کرد: ۸۶ روستا دارای تنش دائم آبی هستند، ۱۱۶ روستا تنش آبی فصلی دارند و فقط در فصل تابستان و عمدتاً به دلیل مصارف خارج از عرف دارای تنش آبی هستند، ۱۶۹ روستا به دلیل مشکل تاسیساتی، فرسوده شدن تاسیسات و خشک شدن منابع آبی دارای مشکل هستند و ۱۳۷ روستا نیز که عمدتاً روستاهای کمتر از ۲۰ خانوار هستند تحت پوشش شرکت آبفا قرار ندارند.
جزءقاسمی با بیان اینکه در مجموع ۵۰۸ روستا تحت پوشش شرکت آبفا هستند، افزود: در ۲۳۶ روستا پروژه اجرا میکنیم و در سهماهه اول سال جاری نیز در ۵۱ روستا توانستیم مشکل اب را برطرف کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه در کنار محدودیتهای اعتباری برای اجرای شبکه فاضلاب، نیازمند همکاری دستگاههای دیگر برای اخذ مجوز و همچنین صبر و تحمل شهروندان برای اجرای پروژهها نیز هستیم، گفت: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل عدم صدور مجوز حفاری نتوانستیم فاضلاب را اجرا کنیم اما امسال با حضور مدیریت جدید در شهرداری، تعاملات نیز خوب شده و اجرای ۵۰ کیلومتر فاضلاب را در برنامه داریم.
وی خاطرنشان کرد: هماکنون ۶۰ درصد شهر زنجان و در مجموع ۴۰ درصد کل استان تحت پوشش شبکه فاضلاب است.
کد خبر: 28140
https://www.payamemellat.ir/?p=28140
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» سیدباقر میر عبداللهی معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانههای عمومی کشور در آیین تودیع «امیرعلی نیکبخش»و معارفه «محمد رضاخانی» مدیر کل نهاد کتابخانههای استان زنجان اظهار کرد: مهمترین ویژگی کتابخانه عمومی، دسترسپذیر بودن آن برای همه مردم است.
میرعبداللهی گفت: در برخی از نقاط کشور کتابخانه تنها نهاد فرهنگی در آن نقطه است وامروز کتابخانه به یک محل امن فرهنگی تبدیل شده است.
وی افزود: کتابخانه فقط محل امانت و یا تحویل کتاب نیست، بلکه کتابخانه محل ارائه خدمات کتاب محور و هر خدمت دیگری که در حوزه فرهنگ بگنجد، است.
میرعبداللهی با اشاره به افتتاح کتابخانه بدون کتاب و کاملاً دیجیتال گفت: کتابخانه پارک دانشجو تهران یکی از این کتابخانه هااست که برای خروج از ارائه خدمات کلیشهای محقق شده است.
معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانههای عمومی کشور گفت: طبق آمار بیش از ۳۷۰۰ کتابخانه در کشور وجود دارد و۲۷۰۰ کتابخانه توسط نهاد کتابخانه های کشور را اداره می شود و مابقی کتابخانهها مشارکتی مستقل است.
میرعبداللهی با اشاره به کمبود کتابخانه در کشور گفت: بر اساس برآوردها به حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار کتابخانه عمومی دیگر در سطح کشور احتیاج داریم تا به وضع مطلوب برسیم.
امیرعلی نیکبخش مدیرکل سابق کتابخانههای عمومی استان زنجان نیز با اشاره به ساخت بزرگترین کتابخانه خیر ساز گفت: همچنین طی سنوات گذشته ۲ باب کتابخانه عمومی مشارکتی با همکاری ادارات و سازمانها راهاندازی شده است.
وی همچنین از راهاندازی ۲ باب کتابخانه سیار روستایی به منظور ارائه خدمات کتابخانهای به روستاییان در شهرستانهای ابهر و طارم با مشارکت مالی بانک ملت در تامین ۲ دستگاه خودرو نیز خبر داد و گفت: شروع عملیات اجرایی و احداث پروژههای کتابخانههای عمومی زیتون شهرستان طارم با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، شهید مدرس خرمدره با ۳۰ درصد پیشرفت، کتابخانه مرکزی شهرستان ابهر با ۱۰ درصد پیشرفت نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در استان است.
نیک بخش افزود: راهاندازی ۳ باب کتابخانه عمومی خانه محله با مشارکت شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی در شهرکهای نجف آباد، اسلام آباد شهرستان زنجان و حسین آباد شهرستان ابهر نیز از سایر فعالیتهایی است که در باب افزایش سرانه مطالعه انجام شده است.
کد خبر: 28143
https://www.payamemellat.ir/?p=28143
به گزارش«پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» و به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی استان زنجان، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در دیدار با محسن افشارچی، استاندار زنجان و مهدی نیکسیرت مدیر درمان تأمیناجتماعی استان زنجان اظهار کرد: خدمات سلامت از مهمترین خدمات سازمان تأمیناجتماعی و به نوعی پیشانی خدمات این سازمان است که هر بیمهشدهای به محض برقراری ارتباط بیمهای با این سازمان به همراه اعضای خانواده تحت تکفل خود از این خدمات بهرهمند میشود و ارتباط بیمهشده و خانواده تحت تکفل وی با بخش درمان تأمیناجتماعی تا پایان عمر وی و حتی بعد از فوت بیمهشده اصلی برقرار میماند.
موسوی گفت: در بخش درمان و خدمات سلامت، اولویتهای اصلی مورد توجه در سازمان تأمیناجتماعی، توسعه کمی و کیفی خدمات در چارچوب سطحبندی خدمات و برمبنای رویکرد عدالت در دسترسی به خدمات با محوریت مناطق کمتر برخوردار است و در کنار آن تلاش میشود ضمن تسهیل در ارائه خدمات و مدیریت منطقی منابع در این حوزه، پرداخت از جیب مردم نیز کاهش یابد.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی، طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک، صفر شدن فرانشیز خدمات بستری برای بیمهشدگان بالای ۶۵ سال در بیمارستانهای دولتی، صفر شدن فرانشیزخدمات بستری بیمارستانهای دولتی برای بیمهشدگان درشهرهای فاقد بیمارستان ملکی تأمین اجتماعی، افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه و نیز بیمه خدمات ناباروری را از جمله طرحهای نوین سازمان تأمیناجتماعی در بخش درمان اعلام کرد و از پیگیری توسعه بیمارستان امام حسین زنجان و امکانسنجی چند پروژه دیگر در این استان خبر داد.
موسوی کلنگزنی طرح توسعه و تکمیل تجهیزات بیمارستان امید ابهر در هفته تأمیناجتماعی و همچنین پیگیری عملیات احداث ساختمان جدید درمانگاه شهرستان خدابنده را ازجمله طرحهای توسعه امکانات و ظرفیتهای درمانی تأمیناجتماعی در استان زنجان اعلام کرد.
استاندار زنجان نیز در این دیدار خواستار توسعه بیمارستانهای تأمیناجتماعی در این استان و نیز استفاده از ظرفیتهای دیگر سازمان تأمیناجتماعی مانند شرکت رجا برای توسعه استان و ارائه خدمات به مردم استان شد و از آمادگی استانداری برای همکاری در پیگیری وصول مطالبات تامیناجتماعی از کارفرمایان استان خبر داد.
تأمیناجتماعی در استان زنجان دارای دو بیمارستان، یک پلیکلینیک و چهار درمانگاه تخصصی و عمومی ویژه بیمهشدگان است.
کد خبر: 28116
https://www.payamemellat.ir/?p=28116
زینب سودی،کارشناس ارشد مطالعات زنان- در یک ماه اخیر کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس طرحی را در راستای “اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی” در مورد مهریه مصوب کرد که واکنش های بسیاری از سوی فعالان حقوق زنان و کارشناسان حقوقی و حوزوی در پی داشت. مصوبه ای که براساس آن مهریههای بیش از ۱۴ سکه مشمول حق ثبت میشوند. بر این اساس و به گفته رئیس کمیسیون، مهریههای بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکهها، بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، دو درصد و ۲۰۰ سکه به بالا مشمول حق ثبت به اندازه ۱۵ درصد قیمت آنها میگردند و به صورت نصف از دو طرف عقد گرفته میشود و درآمد حاصل از آن نیز به صندوقی به نام «صندوق تهیه جهیزیه» برای افراد نیازمند در بودجه سالانه واریز خواهد شد! این طرح از این جهت که از لحاظ فقهی و حقوقی توجیه لازم را نداشت تعجب بسیاری از کارشناسان را بر انگیخت.
ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجفآباد و طراح این طرح در توضیح این مصوبه اظهارکرد: «با مصوبه کمیسیون قضایی در جریان بررسی طرح اصلاح قانون مهریه، حبسزدایی و قضازدایی صورت گرفته و مردها دیگر به خاطر مهریه حبس نمیشوند و بانوان نیز برای به اجرا گذاشتن مهریه خود دیگر مجبور به طی کردن مراحل دادرسی نیستند».
فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس نیز در توضیح این مصوبه گفت: «قانون فعلی مهریه برای مردان و زنان مسائلی را ایجاد کرده است». از جمله مسائل زنان، فرار دین مردان، روند طولانی بررسی مهریه و عدم دسترسی زنان به حقوق خود است. از سویی مردان معسر هم ممکن است دچار حبس بلاوجه شوند. در کنار این موارد، با تغییرات نرخ ارز و سکه، پروندههای تعدیل مهریه روز به روز بیشتر شده و مسائلی را برای دادگاهها ایجاد کرده است».
حجت الاسلام مهدی باقری نماینده زنجان و طارم و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نیز در گفت و گویی مفصل با پیام ملّت در خصوص مصوبه اخیر این کمیسیون در تعیین حق ثبت برای مهریه اظهار کرد: «برخی ها تصور می کنند که این مصوبه دنبال منبع درآمدی برای دولت است درحالی که در این مصوبه قصد نیست که درآمدی برای دولت داشته باشیم و همینطور برخی ها عبارت اخاذی از زنان را به کار بردند که این عبارت نه خوب است و نه سندی دارد.
مهدی باقری با بیان اینکه مهریه و تبعات مهریه به لحاظ اجتماعی از عناصری است که موثر در طلاق است گفت: یعنی بررسی کارشناسان و روانشناسان این را می گوید که فردی که از ابتدا با تصور مهریه بالا ازدواج میکند موفق نخواهد بود کارشناسان حرفشان را میزنند و استدلال می کنند و طبق آن ما رای می دهیم چون متخصص درهر موضوعی نیستیم ولی در موضوعات مختلف هم از متخصصان آن حوزه دعوت می شود و از نظرات آنها بهره می بریم .
وی در این خصوص این مصوبه تصریح کرد:آیا مهریه ای که در عقد لحاظ می شود صوری است یا حقیقی است ؟ آیا فلسفه آن ضمانت زندگی است یا حقیقی است؟ چون در عرف و فرهنگ ما مهریه به عنوان ضمانت زندگی تصور میشود افراد فکر می کنند هر مبلغی میتواند آن را ضمات کند.
وی با بیان اینکه هر مبلغی که مرد در مهریه تعهد می کند را باید بپردازد و حاکمیت هم موظف است اگر او به تعهدش عمل نکرد از او بگیرد و حق زوجه را تامین کند گفت: اگر عندالاستطاعه باشد هم در طی زمان باید از یک جایی پرداخت را شروع کند برای همین تقسیط مطرح شده است .
حجت الاسلام مهدی باقری گفت: در نتایج تحقیقات یا به لحاظ فرهنگی مهریه در عنوان ضمانت زندگی قرار میگیرد اگر این عدد بالا باشد و مرد هم توان پرداختن نداشته باشد با کمترین مشاجره لفظی و تنش های طبیعی در زندگی، نه خود زن بلکه اطرافیان ورود میکنند و تحریک به مطالبه مهریه می کنند و چون مرد هم نمی تواند پرداخت کند در موضع ضعف قرار می گیرد و تبدیل به لجاجت می شود.
وی افزود: حرف من کاملا حقوقی است یعنی یا مرد و زن می دانند چه تصمیمی گرفته اند یا نمی دانند. چون می خواهیم در تعیین مهریه ها به سمت عقلانیت برویم . یا مرد توان مالی داشته که این میزان تعهد را در مهریه پذیرفته یا نداشته است که اگر نداشته چرا متعهد شده و حالا باید تاوان بدهد. باید زوجین به خصوص مردان بدانند که اینگونه نیست که مهریه را ثبت کنند و بعد رها شوند. اتفاقا اینجا باید مرد مکلف باشد و مجازات هم بشود .
مهدی باقری گفت: زن هم یا می داند که مرد توان پرداخت مهریه تعیین شده را دارد ویا نداردکه اگر می داند مرد توان آن را ندارد پس چرا قبول کرده است؟ قانون باید با درخواست این زن چه کند؟ وقتی در دادگاه ابراز ناراحتی می کند. لذا در دادگاه هم مهریه به مبالغ کمتر تقسیط میشود که این دیگر ظلم قانون نیست .
وی گفت: به دلیل همین مشکلات که گریبان گیر زنان هم هست یک راهکاری پیشنهاد شد که برای مهریه هایی با مبلغی معین حق ثبت هم دریافت شود. یعنی اگر مرد می گوید که توان پرداخت مهریه بالا را دارد بیاید حق ثبت آن را هم بدهد چون ادعا کرده که دارد چون بالاخره مهریه هزار سکه ای با مهریه ۴ سکه ای باید فرقی داشته باشند. ما اینجا سر عدد و ر قم بحثی نداریم. مسئله این است که این رفتار پیشگیرانه است وقتی حق ثبت بالایی در همان لحظه عقد پرداخت کند متوجه می شود که چه تعهدی کرده است.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: حرف ما این است که مهریه ها غیر واقعی است و باید در مقابل این فرهنگ ایستاد و کارهای پیشگیرانه انجام داد چون احساس ناامنی و محدودیت را القا می کند. کسی که می گوید ندارم این حق ثبت را بدهم ما هم می گویم کسی که ندارد اشتباه می کند دختری با این میزان مهریه را عقد می کند و آن دختر هم چگونه این مبلغ مهریه را پذیرفته درحالی که پسر توان پرداخت حق ثبت را هم ندارد اگر دارد پس چرا حاضر نیست حق ثبت را بدهد اگر ندارد که پس چرا گفته عندالمطالبه ؟ و اگر حاضر نیست حق ثبت زن را هم بدهد که زن چگونه روی علاقه آن پسر حساب کرده است؟و یا خانم هم شان او است و خودش از اموال خودش این حق ثبت را پرداخت می کند.ضمن اینکه زن به محض عقد مالک مهریه است و در صورت توان مرد همانجا میتواند از او بگیرد وحق ثبت خودش را پرداخت کند.
حجت الاسلام مهدی باقری گفت:از لحاظ حقوقی ایرادی به این مصوبه وارد نیست و چه بسا حسن هایی هم دارد و پیشگیرانه است و همینکه این اعتراض از الان ایجاد شده یعنی پیشگیرانه است . یعنی آن مورد از طلاق که ناشی از مهریه غیر واقعی است را پیشگیری می کند.»
در نیت خیر طراحان این طرح و اعضای کمیسیون حقوقی مجلس شکی نیست ، اما ناپختگی و اشکالات شرعی آن طوری است که نمی شود آن را منتسب به کار کارشناسی و تخصصی آن هم در سطح مجلس دانست .اما چندین اشکال واضح به عنوان بدیهیات مهریه به این طرح وارد است؛
یک- مهریه مالی است که هنگام عقد نکاح از طرف مرد به زن پرداخت می شود و از جنبه های مالی عقد نکاح است(معوضه البضع) و سقفی برای مهریه وجود ندارد و توافق طرفین میزان مهرالمسمی را تعیین می کند. یعنی نه در شرع و نه در قانون حداکثری برای مهریه تعیین نشده است. تاکید میشود که ملاک تعیین مهریه توافق طرفین است و کم و زیادش را توافق طرفین تعیین می کند.
دو- علی رغم تاکید و اجبار بسیاری که بر کم بودن میزان مهریه می شود، مهریه کم، فقط مستحب است و یک توصیه اخلاقی است و اتفاقا این پرداخت مهریه است که از واجبات و از دیون ممتاز است .( قرآن بر لزوم ادای مهریه حتی اگر به اندازه یک پوست گاو پر از طلا (قنطار) باشد نیز تأکید کرده است.)
سه- پرداخت مهریه به محض انعقاد عقد بر مرد واجب است . حتی بر حق حبس برای زوجه (ضمن دریافت نفقه) در دریافت مهریه در قانون تصریح شده است .
چهار- در کجای تاریخ اسلام امر مستحب و توصیه اخلاقی ، قانون و اجبار شده است ؟ و بد تر از آن برای مهریه سقف معین و مالیات وضع شده است ؟
پنج- حتی اگر تمام هزینه ها و تبلیغاتی که تا کنون برای مهریه پایین صورت گرفته در قالب امر به معروف و نهی از منکر باشد، باز هم این پرداخت مهریه است که شامل امر به معروف است نه مستحبِ کم بودنش. (امر به معروف بر واجبات مترتب است نه بر مستحبات)
شش- در مصوبه اخیر خرید جهیزیه برای محرومان از محل حق ثبتی که زوجین می پردازند مطرح شده است. در حالی که جهیزیه (اثاث البیت) از مصادیق نفقه و از وظایف مرد است . چرا باید بالاجبار مهریه زنی خرج آن بشود و از کجا معلوم طرفین رضایت به این هزینه کرد دارند؟
هفت- بله . مهریه بالا خوشبختی نمی آورد، همانقدر که مهریه پایین هم تضمینی برای خوشبختی نیست . چون فلسفه مهریه خوشبختی طرفین نیست که کم یا زیاد بودنش معیاری برای خوشبختی باشد.
البته با این بند از صحبتهای حجت الاسلام مهدی باقری موافقیم که امروزه مهریه نوعا به صورت دَین و نسیه و یک پشتوانه برای آینده دختران و زنان است و یکی از عوامل پایداری زندگی زناشویی از طرف برخی مردان محسوب میشود، و نباید در این مسئله یکجانبه نگریست؛ اما آنچه در این سالها دیدهایم همواره در راستای کاستن از ابعاد حمایتی مهریه برای زنان و کاستن از مسئولیت مردان بوده است. در واقع مناسبات خانواده و دولت ، آن هم از جنس حدود دخالت دولت در تصمیمات مشترک زن و شوهر همواره از مناقشاتی بوده که حل و حتی پذیرش آن بدون زدودن گردِ مردسالاری از اذهان قانونگذاران ممکن نیست.این قانون در صورت تصویب، بدون تضمین دریافت مهریه برای زنان و بدون تاسیس و تشکیل صندوق تضمین مهریه از سوی دولت، این مداخله را به نفع مردان رقم خواهد زد.
این مصوبه با علم به فرهنگ فعلیِ عدم پرداخت مهریه در زمان عقد، با اجبار زوجین به توافق بر کمترین مقدار مهریه ، عملا دست زنان را از همان مهریه احتمالی هم کوتاه می کند و یا دختر و پسر را از ازدواج منصرف و ازدواج را سخت تر خواهد کرد. این قانون در صورت نصویب به حذف اجباری مهریه می انجامد بدون اینکه اتفاقی در سایر حقوق زنان افتاده باشد.
در حالی که از یک سو طرح های جوانی جمعیت و تسهیل ازدواج جوانان مورد تاکید دولت و مجلس است ،تراشیدن هزینه اضافه برای خانوادهها به عنوان حق ثبت، در کنار هزینههای سنگین جاری، چیزی جز دور کردن بیشتر افراد از اصل ازدواج نخواهد بود و گمان نمیرود گرفتن حق ثبت در کاهش مهریهها تأثیر قابل توجهی داشته باشد.
این مصوبه، ماده دیگری ناظر به طلاق عصر و حرجی زن با بذل مهریه دارد، که مربوط به ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و موارد مربوط به طلاق عسر و حرجی است.فاطمه قاسم پور در توضیح این ماده گفته است : «در حال حاضر پروندههای متعددی از زنانی در دادگاهها داریم که دچار کراهت از همسرانشان هستند و تمایلی به ادامه زندگی ندارند و حتی مهریه خود را نیز حاضرند ببخشند تا از همسر خود جدا شوند، اما مرد حاضر به طلاق ایشان نیست. متأسفانه در این شرایط اغلب دادگاه هم عسروحرج این زنان را احراز نمیکند و این زنان در شرایط سختی به سر میبرند در این طرح آورده شده که در شرایطی که زن حداقل یک سال متوالی یا ۱۸ ماه متناوب در طول سه سال منتهی به دادگاه جدا از مرد زندگی کرده و حاضر به بذل کل مهریه خود شود، کراهت شدید زوجه برای دادگاه محرز و حکم ماده ۱۱۳۰ جاری شود.»
تسهیل طلاق عسر و حرجی زنان در صورت بخشش تمام مهریه، پاک کردن صورت مسئله است اینکه به زن بگوییم باید همه حق و حقوق خود را ببخشد تا طلاق بگیرد درست نیست. باید برای زن هم حقوقی در نظر گرفته شود. در این طرح آمده است که اگر زن بخواهد طلاق عسر و حرجی بگیرد با بذل همه مهریهاش امکانپذیر است. اگر بحث عسر و حرج باشد و بتواند آن را ثابت کند، زن میتواند با دریافت مهریه طلاق بگیرد. چرا باید ببخشد؟ کمیسیون حقوقی بر مبنای کدام حکم فقهی و شرعی این ماده را تصویب کرده است؟
اینجاست که توصیه اخیر رهبری به نمایندگان مجلس در خصوص تعدد و زیادت ارائه طرح ها از طرف نمایندگان بیشتر به کار می آید که طرح های متعدد علی رغم ادعای کمسیون حقوقی، بدون کار کارشناسی و بررسی های دقیق فقط وقت مجلس را می گیرد و همینطور نگرانی مردم را در پی خواهد داشت.
کد خبر: 28110
https://www.payamemellat.ir/?p=28110
مشهود تقی لو معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در گفت و گو با خبرنگار« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: باتوجه به ورود توده گرد و غبار به هوای استان لازم است که برای کاهش اثرات آلودگی هوا بر سلامت انسان توصیههای بهداشتی در زمان افزایش آلودگی هوا در نظر گرفته شود، چرا که ریزگردها در کوتاهمدت میتواند موجب ایجاد بیماریهای قلبی، تنفسی و آلرژی شود.
مشهود تقی لو افزود: باتوجه به وقوع گرد و غبار و بالا بودن میزان ذرات گردو غبار در استان زنجان، هم استانیها به منظور حفظ سلامت خود، توصیههای بهداشتی و خودمراقبتی را رعایت کنند. به ویژه گروه های حساس شامل سالمندان، مادران باردار، کودکان و افراد دارای سابقه بیماری قلبی عروقی و تنفسی از منزل خارج نشوند.
تقی لو گفت: ذرات گرد و غبار از نظر اندازه کاملا متفاوت هستند و از ذرات درشت غیر قابل تنفس تا ریز قابل تنفس طبقه بندی می شوند. ذرات درشت گرد و غبار حداکثر می توانند به داخل بینی، دهان و حلق راه پیدا کنند، اما ذرات ریز میتوانند به اعماق بیشتر و نواحی حساس مجرای تنفسی و ریه نفوذ کنند. ذرات ریزتر دارای اثرات نسبتاً مهمی بر سلامت انسان هستند و بیشتر ذراتی که در پدیده گرد و غبار حضور دارند از نوع درشت یا غیر قابل تنفس هستند و تهدید جدی برای سلامت مردم ایجاد نمی کند. اما ممکن است در افرادی که سابقه بیماری های تنفسی دارند مانند مبتلایان به آسم مشکلاتی ایجاد نماید.
وی اظهار داشت: در وضعیت هشدار، گروههای حساس تا حد امکان از خروج غیرضروری از منزل و تردد بیمورد در معابر شهری خودداری کرده و سایر افراد نیز با استفاده از ماسک مناسب و در مواقع ضروری خارج شوند و حضور در فضای باز را به حداقل کاهش دهند.
تقی لو به اثرات افزایش کوتاه مدت غلظت ذرات گرد و غبار اشاره کرد و گفت: افزایش گرد و غبار منجر به افزایش مرگ و میر نوزادان، افزایش مراجعه بیماران قلبی و عروقی و بیماران ایسکمیک قلبی و افزایش بستری شدن به علت آسم در بین کودکان می شود.
وی تاکید کرد: در این روزها از فعالیت درخارج از منزل و انجام ورزش های سنگین بویژه اگر دارای مشکلات تنفسی و آسم هستید، اجتناب کرده و در خانه یا محیط های بسته بمانید و درها و پنجره ها را بسته نگاه دارید، درصورت امکان در اماکن دارای سیستم تهویه مطبوع بمانید، اگر مبتلا به آسم هستید یا نشانه هایی مانند کوتاهی تنفس، سرفه و خس خس کردن و درد قفسه سینه را مشاهده نمودید برنامه درمانی خود را دنبال کرده و اگر نشانه ها برطرف نشد با پزشک مربوطه مشورت کنید.
تقی لو گفت: برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و آب آشامیدنی، استفاده از پوشش مناسب برای مواد غذایی آماده مصرف ضروری است و لازم است مواد غذایی قبل از نگهداری در یخچال از ذرات و گرد و غبار زدوده شوند و برای کاهش تماس با گرد و غبار در محیط زندگی، نظافت روزانه توصیه می شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: ماسک های معمولی و دستمال نمی توانند جلوی ورود ذرات ریز گرد و غبار به سیستم تنفسی ما را بگیرند و بنابراین استفاده از آن ها توصیه نمی شود. ماسک های ویژه ای که با عنوان ffp2 عرضه می شود برای این شرایط مناسب است. از این رو اگر ماسک بطور کامل اطراف بینی و دهان را نپوشاند و راه نفوذ برای هوا باقی باشد، تاثیرچندانی ندارد. بنابراین تنفس با این ماسک ها از حالت معمولی دشوار تر است و افراد دارای سابقه بیماری های قلبی عروقی و تنفسی باید با پزشک خود مشورت نمایند و استفاده از این ماسک ها برای افراد سالمی که ناچار باید در زمان بروز پدیده گرد و غبار در بیرون بمانند، توصیه می شود.
کد خبر: 28132
https://www.payamemellat.ir/?p=28132
به گزارش« پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» آیین آغاز رزمایش بزرگ مدیریت مصرف آب و برق با حضور فرماندهی تیپ انصارالمهدی(عج)، معاون امور هماهنگی استاندار زنجان و مدیران صنعت آب و برق استان زنجان همزمان با سراسر کشور و با حضور وبیناری سردار سلامی فرمانده کل سپاه و مهندس محرابیان وزیر نیرو آغاز شد.
در این آیین که در محل تیپ انصارالمهدی (عج) و با حضور اکیپهای عملیاتی صنعت آب و برق برگزار شد، سردار کرمی فرمانده تیپ انصارالمهدی(ع) با تاکید بر اینکه منابع طبیعی امانتی از سوی خداوند است که باید در حفظ و نگهداری از آن کوشا بود گفت: مدیریت مصرف باید در همه زمینهها سرلوحه ملت بزرگ و مسلمان ایران باشد چرا که صرفهجویی در آیات و روایات مختلفی بر مسلمان تاکید شده است.
سردار کرمی با تجلیل از زحمات تلاشگران صنعت آب و برق استان زنجان در تامین و توزیع این نعمتها به شهروندان و هموطنان افزود: برخورداری حداکثری هموطنان مان از این نعمتها از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و ایشان نیز وظیفه دارند در حفظ آن کوشا باشند چراکه آب و انرژی با قیمت بسیار کمتر از ارزش واقعی آن در دسترس همگان است که با زحمات فروانی به دست میآید. نیروهای سپاه و بسیج همچون گذشته در کنار زحمتکشان نظام هستند و امروز نیز در سنگر کنترل مصرف آب و برق و پیشگیری از هدررفت آن در کنار زحمتکشان صنعت آب و برق استان خواهند بود.
مدیرعامل توزیع برق استان زنجان نیز در این آیین با تاکید بر لزوم فرهنگسازی پیرامون مصرف انرژی در کشور گفت: استفاده درست از منابع نخستین گام در رسیدن به هر پیشرفتی است و هیچ جهشی در راستای توسعه اجتماعی و اقتصادی بدون فرهنگ استفاده درست امکانپذیر نیست.
پیام جوادی اضافه کرد: بر اساس دستور العمل هیات وزیران کلیه دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی موظف به کاهش ۳۰درصدی مصرف برق در ساعات اداری نسبت به سال پیش و کاهش ۶۰درصدی مصرف در ساعات غیر اداری هستند.
جوادی هدف از برگزاری این رزمایش را پایش روزانه میزان مصرف و رعایت روشهای صرفهجویی در ادارات، دستگاههای دولتی و نهادهای غیردولتی عنوان کرد و افزود: با راهکارهای سادهای میتوان میزان مصرف انرژی را کاهش داد و کارشناسان توزیع برق در سطح استان با حضور در این محلها ضمن پایش وضعیت مصرف انرژی راهکارهای کاهش مصرف را نیز ارائه خواهند کرد که امید است با همکاری مدیران این دستگاهها بتوانیم از هدر رفتن انرژی پیشگیری کنیم.
مدیرعامل توزیع برق استان زنجان با تجلیل از همکاری دستگاهها در کاهش مصرف انرژی گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر دستگاههای دولتی همکاری خوبی با مجموعه توزیع برق استان در کاهش مصرف داشتهاند و امید است امسال نیز بیش از پیش ما را در تامین برق پایدار یاری کنند.
پیام جوادی با استقبال از راهاندازی نیروگاههای خودتامین در دستگاههای دولتی گفت: براساس مصوبات دستگاههای دولتی ملزم به تامین بخشی از برق مصرفی خود از طریق نصب نیروگاههای تجدیدپذیر مانند پنلهای خورشیدی هستند و کارشناسان ما نیز در راهاندازی این نیروگاهها در کنار این عزیزان خواهند بود و تجربیات خود را در اختیار این دستگاهها خواهند گذاشت.
گفتنیاست رزمایش بزرگ مدیریت مصرف از اول تیرماه آغاز و تا ۱۵ شهریور در سطح استان زنجان اجرا خواهد شد.
کد خبر: 28104
https://www.payamemellat.ir/?p=28104
ابوالفضل اجلّی رئیس گروه مراکز و خدمات گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان در گفت و گو با خبرنگار«پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» اظهار کرد: نزدیک به ۳۰ واحد از تاسسیات گردشگری در حال ارزیابی برای گواهی استانداردسازی هستند و تا کنون برای یکی از واحد ها گواهی صادر شده است.
ابوالفضل اجلی گفت: به طور منطقی صدور گواهی برای تاسیسات گردشگری زمان خاص خود را دارد. مثلا یک ماه بازرسی اولیه و بدو قرارداد و اعلام عدم تطبیق با استانداردها و بعد از اعلام به فرد، مهلت می دهیم برای رفع عدم انطباق ها با استانداردهای تعیین شده .
وی افزود:رفع عدم انطباق با استاندارد های تعیین شده با توجه به موارد احصا شده متفاوت است. گاهی تعویض یک ملافه و یا تعویض و تامین روشنایی یک اتاق است و گاهی واحدی ممکن است ورزشگاه نداشته باشد که باید آن را ایجاد کند و یا نیاز به ایجاد فروشگاه داشته باشد و مواردی از این دست که زمان بر تر است که باید به واحد گردشگری فرصت تطبیق داده شود.
رئیس گروه مراکز و خدمات گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان با بیان اینکه ارزیابی ها کلابرمبنای ضوابط و استانداردها و دفترچه هایی است که برای تاسیسات گردشگری تعیین شده است که براساس آن تعداد اتاق و سالن و نورگیری اتاق و شاخص های متعدد دیگر برمبنای چک لیست بررسی می شود که برخی موارد برای واحدها الزامی و برخی هم امتیاز آن واحد محسوب میشود .البته به جز مجتمع های خدمات رفاهی که هنوز ابلاغ نشده است.
وی گفت: هر واحد گردشگری می توانند با هریک از شرکتهای عامل تطبیق اجرای استانداردسازی تأسیسات گردشگری که مجوز دارند وارد مذاکره شده و قرارداد با آن شرکت منعقد کند.
کد خبر: 28124
https://www.payamemellat.ir/?p=28124
به گزارش « پایگاه خبری-تحلیلی پیام ملّت» مهدی نیک سیرت مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان در جمع خبرنگاران از برگزاری مناقصه تعیین پیمانکار پروژه توسعه بیمارستان امید ابهر خبر داد و اظهارکرد: یکی از بزرگترین پروژه درمانی سازمان تامین اجتماعی در سطح کشور به استان زنجان اختصاص یافت.
وی افزود : این پروژه با اعتبار۹۰ میلیارد تومان و در مساحت تقریبی ۴ هزارو سیصد متر مربع صورت خواهد گرفت و با توجه به برنده شدن پیمانکار حسب ضوابط و آیین نامه های سازمان و اختصاص بودجه،این پروژه در هفته ی تامین اجتماعی با حضور مسئولان عالی سازمان شاهد کلنگ زنی شروع مراحل احداث پروژه خواهیم بود، مدت اجرای این پروژه ۲ سال پیش بینی شده است.امیدواریم با اتمام این پروژه شاهد رضایت مندی بیشتر ۱۰۴ هزار بیمه شده ی عزیز شهرستان ابهر باشیم.
نیک سیرت گفت: در پاسخ به مطالبات به حق بیمه شدگان و بازنشستگان شهرستان خرمدره،درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان به سطح تخصصی ارتقاء یافت و در رشته های تخصصی اطفال، داخلی و زنان ارایه خدمات تخصصی به مردم شریف این شهرستان صورت خواهد گرفت.
نیک سیرت افزود: در حال حاضر متخصص اطفال برای خدمت رسانی به بیمه شدگان اعلام آمادگی نموده و خدمات ویزیت اطفال در این درمانگاه ارایه خواهد شد و در حال رایزنی برای جذب سایر متخصصین هستیم.د
وی از متخصصین شهرستان خرمدره برای همکاری با این مرکز دعوت بعمل آورد و گفت: در ضمن امکان ارایه خدمات بستری در بیمارستان امید در صورت صلاحدید متخصصین همکار مهیا گردیده است.با ارتقاء کمی وکیفی خدمات ارایه شده در این درمانگاه امیدواریم شاهد رضایتمندی حداکثری ۴۰ هزار وهفتصد بیمه شده این شهرستان باشیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث ساختمان جدید درمانگاه تامین اجتماعی خدابنده در نیمسال دوم سال جاری آغاز خواهد شد افزود : با توجه به اینکه خدمات ارایه شده به ۳۸ هزار بیمه شده شهرستان خدابنده در ساختمان مشترک درمانگاه و شعبه بیمه و با محدودیت فضای فیزیکی صورت می گرفت، فلذا ضمن عذر خواهی از بیمه شدگان شهرستان مذکور، احداث ساختمان جدید درمانگاه در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است و در مرحله ی طراحی و اخذ دستور نقشه و پروانه از شهرداری محترم خدابنده هستیم.
نیک سیرت گفت: امیدواریم این مراحل و نیز برگزاری مناقصه جهت تعیین پیمانکار برنده، در نیمسال دوم سال جاری شروع عملیات اجرایی احداث ساختمان جدید درمانگاه در فضای به متراژ ۳هزار پانصد مترمربع و با اختصاص ۷۰ میلیارد تومان اعتبار منجر به ارتقاع کمی و کیفی خدمات درمانی ارایه شده در این درمانگاه به بیمه شدگان منجر گردند.ضمنا با شروع خدمات دندان پزشکی در این درمانگاه یکی از خواسته های به حق بیمه شدگان شهرستان خدابنده محقق گردید.
Copyright © all right recieved