• تاریخ: خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 39904

۶۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی مقاوم‌سازی شده‌اند 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: چهار هزار و ۲۰۰ متقاضی دریافت تسهیلات مسکن روستایی پس از تشکیل پرونده در این بنیاد به بانکهای عامل معرفی شدند.

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» رضا خواجه ای با بیان اینکه اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد خواهد بود، افزود: سقف فردی تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت از مبلغ ۳۵۰ میلیون به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و تاکنون نیز به هشت بانک عامل در استان ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات ۲۰ ساله است، اظهار داشت: تمامی متقاضیان دریافت این تسهیلات در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر می توانند پس از اخذ پروانه ساختمانی به بنیاد مسکن شهرستان خود مراجعه کنند.


خواجه ای با اشاره به مقاوم سازی منازل روستایی استان خاطرنشان کرد: سه هزار واحد مسکونی مقاوم سازی شده روستایی استان نیز تا پایان خردادماه سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی، به روند رو به رشد مقاوم‌سازی مسکن‌های روستای استان اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۶۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی مقاوم‌سازی شده‌اند و این روند با جدیت در حال پیگیری است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه اولویت با متقاضیان ساکن در روستاهاست خاطرنشان کرد: افراد دارای زمین که فرم «ج» آنها سبز است و مهاجرت معکوس به روستا دارند نیز می‌توانند از تسهیلات ساخت مسکن استفاده کنند.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست