• تاریخ: مهر ۳۰, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 41345

همپوشانی بیمه سلامت با سایر بیمه‌ها به حداقل رسیده است

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان اظهار کرد: یکی از چالش‌های بیمه سلامت در سال‌های گذشته همپوشانی این بیمه با دیگر بیمه‌ها بود که در حال حاضر این همپوشانی به حداقل میزان خود رسیده است.

 به گزارش « پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملت»- سعید کرمی، مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بیمه سلامت در سال‌های گذشته همپوشانی این بیمه با دیگر بیمه‌ها بود، در پاسخ به سوال خبرنگار پیام ملت گفت: اکنون این همپوشانی‌ها به حداقل میزان خود رسیده است و تعاملاتی که کارشناسان بیمه سلامت با کارشناسان بیمه تامین اجتماعی و سایر بیمه‌ها داشتند موجب شده است سطح همپوشانی بیمه سلامت با سایر بیمه‌ها کاهش یابد.

وی در بخش دیگری از صحبتهای خود ضمن گرامیداشت هفته بیمه سلامت عنوان کرد: شعار محوری این هفته «وفاق ملی برای ایرانی سالم‌تر» است و برنامه‌‌های پیش بینی شده در گرامیداشت این هفته با هدف تبیین دستاوردهای ۳۱ ساله نظام بیمه سلامت کشور برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به سابقه فعالیت این سازمان افزود: این سازمان در تحقق عدالت اجتماعی در حوزه سلامت نقش پررنگی دارد. در حال حاضر، بیش از ۴۵ میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که در استان زنجان نیز، بیش از ۵۵ درصد جمعیت، معادل ۶۱۴ هزار نفر، از خدمات این سازمان بهره‌مند هستند که از این تعداد، حدود ۴۹۰ هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند. 

کرمی با اشاره به اینکه روستاییان، مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، و افراد ساکن در دهک‌های یک تا پنج است، اقشار تحت پوشش این بیمه هستند، اظهارکرد: برای دهک ششم تا نهم نیز تخفیف‌هایی در حق بیمه در نظر گرفته شده و امکان پرداخت قسطی نیز فراهم گردیده است.

توسعه خدمات الکترونیکی بیمه سلامت

وی با اشاره به توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی این سازمان بیان کرد: با بهره‌گیری از سامانه شهروندی، افراد می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز، حتی خارج از ساعات اداری، نسبت به ثبت‌نام و بهره‌مندی از خدمات بیمه‌ای اقدام کنند. ضمن اینکه اجرای نسخه الکترونیک باعث شده است تا روزانه بیش از ۹ هزار نفر در سطح استان به‌صورت الکترونیکی خدمات دریافت کنند. 

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان، با تأکید بر حمایت ویژه از بیماران خاص اظهار داشت: در استان زنجان، بیش از ۱۹ هزار نفر تحت حمایت صندوق بیماران خاص قرار دارند و سالانه تا سقف ۸۵ میلیون تومان کمک بلاعوض در قبال فاکتورهای درمانی به آنان پرداخت می‌شود. 

کرمی از افزایش مبلغ پاداش اهدای کلیه خبر داد و افزود: میزان پرداختی پاداش اهدای کلیه از ۸۳ میلیون تومان به ۱۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است. 

وی با اشاره به حمایت‌های بیمه سلامت در حوزه جوانی جمعیت و خانواده اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۳، تمامی کودکان زیر ۷ سال در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی به جز خدمات دارویی سرپایی به‌صورت کاملاً رایگان تحت پوشش خدمات درمانی قرار گرفته‌اند و در حوزه درمان ناباروری،نیز طی سال جاری بیش از ۴ هزار و ۶۶۵ خدمت ارائه شده است. 

بیش از ۲۳۰ پزشک زنجانی و ده‌ها مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت 

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان  با بیان اینکه در حال حاضر، ۲۳۹ پزشک عمومی و متخصص، ۱۶ مرکز تصویربرداری، ۲۵ مرکز فیزیوتراپی و ۲۸ مرکز آزمایشگاهی در استان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند، خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات مهم در دو سال اخیر ترغیب پزشکان برای عقد قرارداد با سازمان بیمه سلامت بود.

وی نسبت به سوءاستفاده از نام سازمان بیمه سلامت گفت: در سال گذشته، مواردی از استفاده غیرمجاز از نام سازمان در استان‌های دیگر مشاهده شد که در سال جاری نیز موردی در استان زنجان شناسایی و با اطلاع‌رسانی به‌موقع، از ادامه سوءاستفاده جلوگیری شد، ضمن اینکه خدمات بیمه سلامت تنها از طریق مجاری رسمی و قانونی ارائه می‌شود و استفاده از نام سازمان برای تبلیغ بیمه‌های تکمیلی یا عناوین مشابه، غیرقانونی و قابل پیگیری است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست