• تاریخ: تیر ۲۱, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 40192

هدفگذاری ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی در استان زنجان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی زنجان از هدفگذاری ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی در استان طی سال جاری با همکاری و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

به گزارش «پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» – طیب جعفری افزود: برای امسال ایجاد یک میلیون و ۴۰۰ هزار شغل در سطح کشور هدفگذاری شده است و ما نیز در استان بر اساس سهم مشخص شده برای تحقق این هدفگذاری تلاش می کنیم.

وی ادامه داد: برای موفقیت در عملیاتی کردن سهم استان در ایجاد اشتغال لازم است در تخصیص و توزیع منابع و تسهیلات به صورت دقیق و درست عمل کنیم.

جعفری اظهار کرد: تسهیلات اشتغال برای حمایت از مشاغل خرد و خانگی و تبدیل منازل افراد دارای صلاحیت به یک کارگاه تولیدی و خدماتی به منظور کسب درآمد پایدار در راستای توانمندسازی و ارتقای اقتصادی خانواده‌ها پرداخت می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از تحقق ۱۰۰ درصدی اشتغال هدفگذاری شده در این استان طی سال گذشته خبر داد.

جعفری افزود: ایجاد ۱۱ هزار و ۵۷ شغل جدید در استان در سال گذشته هدفگذاری و سهم شهرستان‌ها نیز بر اساس جمعیت، وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری در آنها، تعیین و ابلاغ شده بود.

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال تابع مداخلات مستقیم دستگاههای اجرایی در پرداخت تسهیلات و همچنین بهبود شرایط کسب و کار در استان است و ما از این راهها اشتغال هدفگذاری شده را محقق می کنیم.

مدل کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: اشتغال ایجاد شده به ۲ صورت میدانی و تلفنی راستی آزمایی و صحت سنجی شده و آمار ارائه شده آنها کاملا واقعی و مستند است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست