• تاریخ: تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 40260

یک قدم مردم؛ یک قدم حاکمیت!

یک فعال سیاسی اظهار کرد: بزرگترین اقدامی که مسئولین باید در دوران پساجنگ انجام دهند، حفظ و ارتقای این وحدت‌ ملی است. اگر مردم یک قدم به سمت حاکمیت حرکت کردند، حاکمیت هم باید یک قدم به سمت مردم بردارد.

به گزارش « پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملت»/ زهره میرعیسی خانی: یک فعال سیاسی اظهار کرد: بزرگترین اقدامی که مسئولین باید در دوران پساجنگ انجام دهند، حفظ و ارتقای این وحدت‌ ملی است. اگر مردم یک قدم به سمت حاکمیت حرکت کردند، حاکمیت هم باید یک قدم به سمت مردم بردارد.

«رسول بیات» با بیان اینکه بایستی راه کارهایی برای حفظ این سرمایه اجتماعی ایجاد کنیم، گفت: خواسته مردمی که در روزهای جنگ به میدان آمدند باید در روزهای پساجنگ دیده شود و این طور نباشد که در لفظ فقط از مردم و دغدغه‌هایشان سخن بگوییم. در حقیقیت باید با تامین معیشت و حل مشکلات آنها گامی در جهت تاب‎آوری بیشتر آن‌ها برداریم.

یک قدم مردم،یک قدم حاکمیت!

بیات با بیان اینکه وحدت و همبستگی ملی به این معنا نیست که مردم تنها یک قدم به سمت دولت بیایند، گفت: اگر مردم یک قدم به سمت حاکمیت حرکت کردند، در مقابل حاکمیت هم بایستی یک قدم به سمت مردم حرکت کند و این طور نیست که مردم در قبال حاکمیت وظیفه داشته باشند، اما حاکمیت هیچ وظیفه‌ای در این زمینه نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر مردم باید در زمینه حل مشکلاتشان نگاه عاقلانه داشته باشند. این طور نباشد که توقع داشته باشند همه مشکلاتی که در طی دهه‌های اخیر روی هم تلنبار شده است و حتی از مرحله تاب‌آوری آن‌ها عبور کرده است یک شبه حل شوند، چرا که این انتظار، انتظار غلطی است و یک شبه نمی‌توان همه این مشکلات را حل کرد، مخصوصا در وضعیت فعلی که کشور تنها در آتش‌بس است و هنوز نمی‌توان به طور قطعی صحبت از پایان جنگ کرد.

حفظ و ارتقای این وحدت و همبستگی ملی اقدام موثر دوران پساجنگ

وی خاطرنشان کرد: معتقدم که حفظ همبستگی اجتماعی اگر فقط گفتمانی هم باشد، موثر خواهد بود.در حقیقت مردم توقع ندارند که مشکلاتشان در کوتاه‌مدت حل شود بلکه می‌خواهند که مشکلاتشان به معنای واقعی دیده و صدایشان شنیده شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائلی که می‌تواند هم به نوعی نقطه قوت و هم به نوعی نقطه ضعف ما باشد؛ همان مسئله همبستگی ملی ماست، اظهار کرد: توجه به دوران پساجنگ و استفاده از این ظرفیت نقش بسزایی در پیشبرد اهداف نظام خواهد داشت.

وی ادامه داد: در دوران جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل به عینه شاهد بودیم که علاوه بر مسئولین در حوزه‌های مختلف و مقامات نظامی،مردم از همه اقشار، نیز به یک اجماع بی‌نظیر رسیده بودند که در طی چند سال گذشته نمونه‌اش را ندیده بودیم و این اجماع باعث شد که وحدت ملی شکل بگیرد و تبدیل به یک سرمایه اجتماعی بسیار بزرگ شود .

رئیس خانه احزاب استان افزود: در این روزها خیلی از افرادی که ممکن بود حتی با خود نظام زاویه داشته باشند و یا مخالف دولت باشند و یا در سال‌های اخیر منفعل عمل کرده بودند به خاطر دفاع از وطن به صورت‌های مختلف وارد میدان شدند.

جلوی اظهار نظرات وحدت شکن گرفته شود

بیات با بیان اینکه اکنون در دوران پساجنگ این سرمایه اجتماعی در دست حکمرانان است، گفت: بزرگترین اقدامی که مسئولین باید در دوران پساجنگ انجام دهند حفظ و ارتقای این وحدت و همبستگی ملی است.

رییس خانه احزاب استان زنجان «در پاسخ به سوال اینکه به نظر شما آیا نباید به برای حفظ همبستگی جلوی برخی از اظهار نظرات توسط برخی از مسئولین گرفته شود؟» ، اظهار کرد: پاشنه آشیل و یکی از عوامل به هم‌ریختگی این وحدت و انسجام ملی برخی از اظهار نظرات غلطی است که توسط برخی از به اصطلاح کارشناسان و افراد مدعی است که یا هیچ شناختی از وضعیت جامعه و مردم ندارند و یا عامل نفوذی در کشور هستند و می خواهند این همبستگی و انسجام از بین برود.

  بیات افزود: این اظهارات که گاها بستری مثل رسانه ملی دارد وحدت‌شکن است و آرامش روحی و روانی مردم را از آن‌ها می‌گیرد و قطعا باید جلوی این دست از اظهارات عجیب و غریب گرفته شود.

رییس‌ خانه احزاب استان زنجان اظهارکرد: وجود افراد افراط ‌‌گرا که خود هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند اما باعث پرداخت هزینه ازسوی مردم می‌شوند، باید به حاشیه رانده شود و این کار برای حاکمیت سخت نیست.

وی با بیان اینکه یکی از مصادیق حکمرانان خوب این است که مردم با پرداخت کمترین هزینه زندگی کنند، اظهار کرد: هزینه در اینجا تنها مصداق مالی ندارد و هزینه روحی و روانی و حتی هزینه سیاسی را نیز شامل می‌شود و نباید این اظهارات باعث شود که آرامش روحی و روانی مردم مختل شود و حاکمیت (قوه مجریه و حتی قوه قضاییه) باید در این زمینه ورود کند و این افراد را به حاشیه براند.

انتهای پیام

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست