• تاریخ: آبان ۶, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 41382

موافقت با تهیه طرح‌های شناسایی محدوده‌های ناکارآمد شهری در استان زنجان

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، از موافقت با تهیه طرح‌های شناسایی محدوده‌های ناکارآمد برای ۹ شهر استان زنجان خبر داد.

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، از موافقت با تهیه طرح‌های شناسایی محدوده‌های ناکارآمد برای ۹ شهر استان زنجان خبر داد.

به گزارش «پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت»- علی حیدری گفت: در حال حاضر چهار شهر زنجان، ابهر، خرمدره و قیدار دارای محدوده‌های مصوب بازآفرینی شهری هستند و از اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران در اجرای طرح‌های بهسازی و نوسازی شهری بهره‌مند می‌شوند.

وی ابراز کرد: در سایر شهرهای استان نیز شهرداری‌های آب بر، صایین قلعه ، گرماب، سهرورد، سجاس، حلب، نیک پی، کرسف و نوربهار درخواست‌هایی مبنی بر شناسایی و تعیین محدوده‌های ناکارآمد شهری ارائه کرده بودند که با پیگیری‌های مستمر اداره کل راه و شهرسازی استان، شرکت بازآفرینی شهری ایران با تهیه طرح‌های شناسایی این محدوده‌ها توسط شهرداری‌ها موافقت کرده است.

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اهمیت شناسایی علمی و دقیق محدوده‌های ناکارآمد در فرایند بازآفرینی شهری، تصریح کرد: بر اساس موافقت صورت‌گرفته، شهرداری‌ها مجاز هستند با شرکت‌های مشاور ذی‌صلاح قرارداد همکاری منعقد کنند تا طرح‌های شناسایی محدوده‌های ناکارآمد را تهیه کنند و این طرح‌ها پس از بررسی در ستاد بازآفرینی شهری شهرستان‌ها و تأیید در ستاد بازآفرینی شهری استان زنجان، برای بررسی و تصویب نهایی به کمیسیون ماده ۵ ارجاع خواهد شد

حیدری تأکید کرد: فرآیند شناسایی محدوده‌های ناکارآمد باید به‌صورت دقیق و بر اساس معیارها و شاخص‌های مندرج در مصوبه مورخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ با موضوع «بازنگری و اصلاح محدوده‌های هدف بهسازی، نوسازی و ارائه راهکارهای مداخله در آن‌ها» انجام شود.

وی افزود: رویکرد وزارت راه و شهرسازی و شرکت بازآفرینی شهری ایران، توانمندسازی و توسعه پایدار بافت‌های ناکارآمد شهری است.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست