• تاریخ: آبان ۷, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 41400

استفاده از ظرفیت شرکت‌های بزرگ زنجان برای حمایت از اقشار نیازمند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌ها و صنایع استان در حمایت از اقشار نیازمند جامعه تأکید کرد.

به گزارش «پایگاه خبری- تحلیلی پیام ملّت»-علی صادقی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان صبح امروز در جلسه شورای مشارکت‌های مردمی با بهزیستی که در سالن امام علی برگزار شد، اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه، بررسی تخصصی راهکارهای جلب مشارکت خیرین و شناسایی ظرفیت‌های موجود برای کمک به نیازمندان است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: همان گونه که استحضار دارید، شرکت‌های توانمند متعددی در سطح استان فعالیت دارند و باتوجه‌به قوانین موجود در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی، می‌توان از ظرفیت آنان بهره‌مند شد، البته هرچند قانون یادشده بیشتر برای شرکت‌های دولتی تدوین شده است، اما شرکت‌های خصوصی نیز می‌توانند در قالب کارهای خداپسندانه و عام‌المنفعه در این امر مشارکت کنند.

وی ادامه داد: ضروری است در کارگروه تخصصی، این موضوع بررسی شود که آیا مشارکت در این حوزه می‌تواند مشمول تخفیف یا معافیت مالیاتی شود یا خیر، اختصاص حتی مبلغی از سوی این شرکت‌ها برای امور خیر، هزینهٔ قابل‌توجهی برای آنان محسوب نمی‌شود، اما می‌تواند تأثیر چشمگیری در سطح استان بر جای بگذارد.

صادقی افزود: براین‌اساس، لازم است با برنامه‌ریزی دقیق و دعوت از مدیران صنایع، صاحبان شرکت‌ها و اعضای محترم اتاق بازرگانی و صنعت و معدن، جلساتی مشترک برگزار کرد تا این ظرفیت‌ها به‌صورت عملیاتی به کار گرفته شود.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست