• تاریخ: آذر ۵, ۱۴۰۴
  • شناسه خبر: 41570

هوای زنجان دوباره ناسالم شد

کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان زنجان گفت: شاخص کیفی هوای زنجان تا ساعت ۹ روی شاخص ۱۲۰ قرار گرفت و وضعیت کیفی هوا برای گروه‌های حساس ناسالم است.

به گزارش « پایگاه خبری – تحلیلی پیام ملّت» الناز هاشمی، کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان زنجان امروز با اشاره به اینکه با افزایش میزان گردوغبار در استان شاهد وضعیت ناسالم هوا برای گروه‌های حساس در شهر زنجان هستیم، اظهار کرد: عامل آلاینده‌ها، ذرات معلق در هوا با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون است و با پایداری هوا این روند ادامه خواهد داشت بااین‌حال با ورود سامانه جوی قطعاً از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر هوای زنجان آلوده است و وضعیت برای گروه‌های حساس ناسالم است و توصیه می‌شود شهروندان با شرایط حساس از فعالیت طولانی در خارج از منزل خودداری کنند.

هاشمی با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی گفت: توصیه می‌شود افراد دارای بیماری‌های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان حتی‌الامکان از منزل خارج نشوند و در صورت ضرورت، حتماً از ماسک استفاده کنند.

شاخص هوا صفر تا ۵۰ پاک و مابین ۵۱ تا ۱۰۰ قابل‌قبول است. شاخص هوا مابین ۱۰۱ تا ۱۵۰ برای گروه‌های حساس و ۱۵۱ تا ۲۰۰ نیز برای همه افراد ناسالم است. شاخص هوا مابین ۲۰۱ تا ۳۰۰ قرار گیرد بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ نیز خطرناک خواهد بود.

نام:

ایمیل:

نظر:

لطفا توجه داشته باشید: نظر شما پس از تایید توسط مدیر سایت نمایش داده خواهد شد و نیازی به ارسال مجدد نظر شما نیست